duki78
Član
ok......hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ALI u navodnjavanjuAko je dobro nađubrena i nalazi se pored reke onda može i na 22cm.Hibrid ZP684 ima ogroman potencijal,u Grckoj u okolini Soluna na parceli od 200 ha dao je prinos od 18,5 tona/ha.
Pa trazi da vidis deklaraciju za tu partiju semena...Obrati paznju da li je preatestirano ili ovogodisnje pakovanje...To se vidi na etiketi,to verujem da znas i sam.Moze da se desi i da je preatestirano a da seme ima dobru klijavost to nije merilo...E sad clan Rasa ce ti reci koji hibrid je dobar za kombajniranje!Imam ponudu da uzmem ZP seme za neku malu svotu novca(2000din/vreća).Kako se može prepoznati jeli seme original ili nije?
Šta bi preporučili striktno za kombajniranje?
Mom komšiji tako jedan tvrdio prošle godine da je seme iz 2009. godine,pa pola niklo,a ostalo ni do danas...Ma kakvu deklaraciju bre?To je seme izneseno "onako" na brzaka.Tvrdi da je 2010 i ima 505,555,434,677,784,606,666.
Nemoj da rizikujes,po meni...Ne znam za 784,verovatno 704...ili mozda 684?! Ti si ozbiljan proizvodjac i mislim da ti usteda ne bi toliko znacila, koliko ne daj Boze moze da ti naskodi!Ma kakvu deklaraciju bre?To je seme izneseno "onako" na brzaka.Tvrdi da je 2010 i ima 505,555,434,677,784,606,666.
@diklofen Mozda bude samo vreca od Zp hibrida a ostalo kukuruz sa tavana.Bezi dalje od toga,izgubis celu godinu za 1500din razlike po vreci to nije igracka.