Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Normalno je jer je 427 u prvoj grupi a 434 u trećojJe l' normalno da je 434 jeftiniji oko 20% od 427? Nije mi zvucalo bas logicno, ali to mi je prodavac otprilike rekao...
Imao oba prosle godine, 427 vidljivo bolji otuda verovatno i ta razlika u ceni semena.Je l' normalno da je 434 jeftiniji oko 20% od 427? Nije mi zvucalo bas logicno, ali to mi je prodavac otprilike rekao...
O kojoj grupi se tu sad radi? Ja sam mislio da je to sve FAO 400 i to je to, nisam znao za tu prvu/trecu...Normalno je jer je 427 u prvoj grupi a 434 u trećoj
Misli se na cenovnu grupu.O kojoj grupi se tu sad radi? Ja sam mislio da je to sve FAO 400 i to je to, nisam znao za tu prvu/trecu...
Imaš 4007 u Hemoslaviji u Novom Sadu. Cena je 3866 dinara. Šalju postexpresom. Ja od njih stalno poručujem seme i hemiju.Videcu ima li, hvala na savetu. U principu mi trebaju hibridi prvenstveno namenjeni za zetvu, raniji, tako da mogu da ih drzim u silosima bezbedno.
Ove godine sam se debelo prevario sa 555, prvo sto mi ga je dosta izlomio pri zetvi, a drugo sto je bas drzao vlagu. Tek posle sam shvatio da je to jer je on namenjen za berbu pre svega.
Po hibridima koje seješ ja sam zaključio da si veliki borac protiv hiperprodukcije, ako osnujemo udruženje za borbu protiv iste, nadam se da si zainteresovan da postaneš član.Videcu ima li, hvala na savetu. U principu mi trebaju hibridi prvenstveno namenjeni za zetvu, raniji, tako da mogu da ih drzim u silosima bezbedno.
Ove godine sam se debelo prevario sa 555, prvo sto mi ga je dosta izlomio pri zetvi, a drugo sto je bas drzao vlagu. Tek posle sam shvatio da je to jer je on namenjen za berbu pre svega.
Nije to uopšte malo, gubiš minimum 8-9 tona kukuruza na tu površinu. Posej hibride koji su bar u prvih 50 po prinosu, posebno što skidaš u zrnu, ajde 427 još i nekako ali 434...qq leleHehe, sa mojih 15 dzakova semena godisnje mogu da izazovem ozbiljne potrese na trzistu, nije se zamerati sa mnom...
Po postovima koje pises ja sam zakljucio da se ama bas u sve razumes i da si po tvom misljenju najbolji i najpametniji ama bas u svemu, od medicine preko nuklearne fizike do astrologije.Po hibridima koje seješ ja sam zaključio da si veliki borac protiv hiperprodukcije, ako osnujemo udruženje za borbu protiv iste, nadam se da si zainteresovan da postaneš član.
S obzirom na to sto trazis dosta je hvaljen 333, ja sam ga trazio za probu ali ne nadjoh kod mene u okolini pa eto ako ne znas sta mozes njega da probas. Takodje 4007 svakako pre 434, 434 koliko sam video uspe da se jednaci sa ostalima (ostalima iz ZP asortimana da ne bude zabune) samo na jako losoj zemlji, on izgleda ima manje zahteve ali zbog toga nikad ne moze da izgura neku kolicinu kad postoje bolji uslovi..Videcu ima li, hvala na savetu. U principu mi trebaju hibridi prvenstveno namenjeni za zetvu, raniji, tako da mogu da ih drzim u silosima bezbedno.
Hvala ti Raso puno za tumačenje mog mišljenja, posebno za medicinu i astrologiju.Po postovima koje pises ja sam zakljucio da se ama bas u sve razumes i da si po tvom misljenju najbolji i najpametniji ama bas u svemu, od medicine preko nuklearne fizike do astrologije.
Pa vidi, ove godine sam po pola (po 2 hektara) imao Pionir 412 i ZP 555. I oba su izvukla oko 10 tona po hektaru... Nije to neka zemlja, a dosta se u nasem kraju seje ZP i dobro se pokazuje... Al uglavnom FAO 500 i FAO 600 ljudi seju jer beru u klipu, meni treba nesto za u zrnu... 434 cu definitivno razmisliti jos jednom, mozda ga i preskocim, ali za 427 sam dobio bas dosta preporuka, cak da ga na 19cm posejem... Evo dobih ovde preporuke za 333 i 4007, 457 isto razmisljam... Naci ce se... Ja mogu i sve da posejem 427, al reko aj da promesam malo, da smanjim rizik...Nije to uopšte malo, gubiš minimum 8-9 tona kukuruza na tu površinu. Posej hibride koji su bar u prvih 50 po prinosu, posebno što skidaš u zrnu, ajde 427 još i nekako ali 434...qq lele