Zoomlion

North ARMY

Super Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
14 Okt 2008
Poruka
32.756
Otvaramo ovu temu za traktor cija je fabrika za proizvodnju gradjevinskih masina na dobrom glasu, za sada ih nema puno prodanih, ali ocekujemo neke dobre vesti po pitanju prodaje i kvaliteta.

Nije mnogo veliki

Poslato sa ABR-NX1 pomoću Tapatoka

Koja firma prodaje ove traktore?
Interesantan mi je jedan od 90ks, a nemogu da nađem ništa u ogladima.

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Chang je malo lepši na oko i ima lepšu boju.
Ovaj je nekako kao da su ga krave žvakale.
Bio sam da vidim (kaparišem) jedan chang fa. Isporuka krajem maja, realno u junu.
E sad, kabina manja nego kod imt 560, baš je skučeno. To me stopiralo, nisam trgovao još, zato pitam za zoomlion. Hteo bih i njih da pogledam....

Poslednja izmena:
Ovde ima jedan Chang 1104 nisam ga nešto mnogo zagledao niti ulazio u kabinu.Generalno kosooki su sitni ljudi pa spram sebe valjda i prave kabine.Nisam sreo ni jednog od 180+ visine u klasi 100+kg.

Trenutno imaju samo 1104 na placu, koji može da se pogleda i proba.
904 koji mene zanima nemaju trenutno.
A reče mi prodavac da su to 2 potpuno identična traktora što se kabine tiče, razlika je u motoru nešto i tegovima na traktoru.

Bio sam da vidim (kaparišem) jedan chang fa. Isporuka krajem maja, realno u junu.
E sad, kabina manja nego kod imt 560, baš je skučeno. To me stopiralo, nisam trgovao još, zato pitam za zoomlion. Hteo bih i njih da pogledam....

Pogledaj Hnwo kod Kljakića, kabina im izgleda hebački ali ne znam ovako kakav je kvalitet i kakva je preporuka za distributera.

Nazad
Vrh