ZMAJ kombajni

Jedina mana je ona šestougaona šipka. Ako tj kada dođe do zamene ležajeva tu pomaže samo brusilica. Više je neće izvaditi ni sam bog bez sečenja.

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Где да набавим погонску ременицу одкидачких ваљака уједно и погон сечке појела се унутра скроз.
Probaj kod ova dva prodavca: Ugljesu Aleksin ili Radoslav Peric. Ima ih na Fejsu. Agro Fd ima po njihovom sajtu.

Poslednja izmena:
Урађен варијатор балансиран ременице добре немају канале рисеве и даље по мало тресе носач варијатора,и ако су урађене болцне и виљушка.Ремење око 42-43мм овако не изгледају лоше нису испуцали итд,и они тресу како год да нашпанујем...Дали и њих да мењам па нек иде живот🤣
Stavi oprugu i resio si problem sa treskanjem i lupkanjem varijatora

Где да набавим погонску ременицу одкидачких ваљака уједно и погон сечке појела се унутра скроз.
Vidi samo kakvi su ti zubi na osovini. Ako su i malo potrošeni/sje*ani, vrlo brzo će ponovo da ti ode remenica.
Pitaj me kako znam.....
Onda sam to rešio tako što sam ostrugao rupu na remenici, one zube na osovini, upresovao čauru u remenicu da paše na osovinu, sve to probušio popreko i zakucao čiviju 12mm.
Eto drži tako već 10tak godina, mada kod mene ne ide pogon sečke odatle.

Vidi samo kakvi su ti zubi na osovini. Ako su i malo potrošeni/sje*ani, vrlo brzo će ponovo da ti ode remenica.
Pitaj me kako znam.....
Onda sam to rešio tako što sam ostrugao rupu na remenici, one zube na osovini, upresovao čauru u remenicu da paše na osovinu, sve to probušio popreko i zakucao čiviju 12mm.
Eto drži tako već 10tak godina, mada kod mene ne ide pogon sečke odatle.

Сјебана је баш ременица унутра... осовина је ок може и да се помери на здраво ако дође нова ременица.

Јел матица иза ове велике подлошке изнад?Нашпанујеш кајишеве њом и овом матицом доле опруга живи између њих ако сам сконтао добро.

Tako je, ostaje ona matica za spanovanje kaisa a sa ovom dotezes oprugu. Odlicno si skapirao. Nije skupa investicija da isprobate a kombajn dosta lepse radi.

Nazad
Vrh