DraleTD
Član
Ниси хтео са три ножа?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa neznam citao sam o tim opcijama i vise je bilo losih komentara za te sa tri noza nego za ove sa dva tako da vreme ce pokazati mane i prednostiНиси хтео са три noza
Probaj kod ova dva prodavca: Ugljesu Aleksin ili Radoslav Peric. Ima ih na Fejsu. Agro Fd ima po njihovom sajtu.Где да набавим погонску ременицу одкидачких ваљака уједно и погон сечке појела се унутра скроз.
Stavi oprugu i resio si problem sa treskanjem i lupkanjem varijatoraУрађен варијатор балансиран ременице добре немају канале рисеве и даље по мало тресе носач варијатора,и ако су урађене болцне и виљушка.Ремење око 42-43мм овако не изгледају лоше нису испуцали итд,и они тресу како год да нашпанујем...Дали и њих да мењам па нек иде живот![]()
Vidi samo kakvi su ti zubi na osovini. Ako su i malo potrošeni/sje*ani, vrlo brzo će ponovo da ti ode remenica.Где да набавим погонску ременицу одкидачких ваљака уједно и погон сечке појела се унутра скроз.
Kako se stavlja opruga?Stavi oprugu i resio si problem sa treskanjem i lupkanjem varijatora
Сјебана је баш ременица унутра... осовина је ок може и да се помери на здраво ако дође нова ременица.Vidi samo kakvi su ti zubi na osovini. Ako su i malo potrošeni/sje*ani, vrlo brzo će ponovo da ti ode remenica.
Pitaj me kako znam.....
Onda sam to rešio tako što sam ostrugao rupu na remenici, one zube na osovini, upresovao čauru u remenicu da paše na osovinu, sve to probušio popreko i zakucao čiviju 12mm.
Eto drži tako već 10tak godina, mada kod mene ne ide pogon sečke odatle.
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
На то сам и ја помишљао даAko imaš strugara koji je pomalo Baltazar, možeš u staru remenicu ubaciti šeskant spojnicu i zavariti je.
U kisacu su nekada radili zamenu, odneses remenicu doplatis i dobije drugu remenicu sa sredjenim srcem za osovinu.Јебо те па ја заборавио да имам Берач са сечком![]()
Opruga je samo navucena sa platnama na navoj? Ne dodiruje drzac varijatora ili viljusu?Tako je, ostaje ona matica za spanovanje kaisa a sa ovom dotezes oprugu. Odlicno si skapirao. Nije skupa investicija da isprobate a kombajn dosta lepse radi.