Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa onda moram i to vitlo budziti .Stavljati daske ili limove mesto prstiju.
Jest moćan seo sam u jedan i poterao ga
190 je smešan spram njega
Poslato čelo bašče uz pomoć 'levatora
Dva znam i oba ih imaju.171 nema hidro pogon.
U pravu si.Sad sam zvani su ubacili hidro pogon.Eno menjac imaju u supi.Možda ako su u pitanju Agro Detvani dok original Zmaj ne.
Luka Zmaj 150 ima naš član Zoran iz Pivnica.
Nisam pitao ali hocu.Po meni je hidro pogon u prednosti na klasican varijatorski.Mnogo je laksi i za vozaca.E sad recimo remont hidro pumpe i samog motora je oko 800 evra placen za ovaj moj kombajn.Ali opet dva varijatorska kaisa u kvalitetu skoro toliko kostaju.Sve to ima svoje.Od cega su ubacili?
Pa to ne mogu reci jer se kasno kretalo i rano zavrsavalo,selidbe i sporije teranje zbog 'ljute' slame.Secka mu nije dala da leti.Tu gde smo bez secke je druga prica.Racunaj da sa 5km/h nema rastura a masu ne oseti.Koliki je ucinak kod tebe pokazao?
Koja mu je širina kose?
Drugaru prosle godine,petoletka remontovala hidro motore i hidro pumpu,kostalo je preko 150000 din +pdv,za claas dominator 108(valjda mu je to oznaka).Dobio je garanciju 6 meseci,remont je radjen neposredno pred suncokret.Ove sezone,pred zetvu skinuo je filtere da ih promeni na njoj,puni filteri metalnih opiljaka,opet pumpa i hid.motor dole,opet Trstenik,jedva mu uvazili garanciju,ali je opet trebao da plati 38000 +pdv.Nisam pitao ali hocu.Po meni je hidro pogon u prednosti na klasican varijatorski.Mnogo je laksi i za vozaca.E sad recimo remont hidro pumpe i samog motora je oko 800 evra placen za ovaj moj kombajn.Ali opet dva varijatorska kaisa u kvalitetu skoro toliko kostaju.Sve to ima svoje.
Samo da je 20god mladji ne bi se bojao ni jednog kombajna tog ranga bez obzira na proizvodjaca.