Dejaaa
Član
Procedura je za to malo vitlstavi njegovo I nabudzi grudobran
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koristio sam NISOTEC ali sada cu kupiti fam krusevac jer ga imam u traktorima par sezona besprekorno ulje. Videcemo sutra kad se sve ispere naspe novo ulje i filter gde smoA koje ulje si koristio? Ako neki vašarski ili od tih bez veze jeftinijih hoće da se stvori smora pa blokira izlazak ulja. Uzmi nešto prvo za ispiranje motora i novo ulje i filter. I mi smo imali svakakvih problema sa uljem ne pokazuje dobro ili ga troši baš dosta a motor nigde ne curi a dobar je a ulje nestaje odkad koristimo Mobilov AgriSuper 15w40 tih problema nema kao da je drugi motor i pritisam tek pred zamenu nekih 50rč padne za nekih 0,5bar a trošenje je minimalno možda nekih 1-2l na 200rč šta je za kombajn ništa jer ipak ceo dan radi pod turažom.
Kako da ga proverim da skidam karter?Kupi Lukoil Avantgarde Extra ili Ultra 15-40 i ne misli,koristimo to ulje vise od decenije u svim masinama..Inace ako ti seta pritisak ulja,to nzm kako moze ulje biti u pitanju,ja bih proverio ventil pumpe.
Da ne pisem romane mnogo upitanju je sat a i filter je bio los... oprao sve izduvao zamenio bolje ali koci kazaljka na 4 bara onda vidim sta zeza.... danas u zetvi sve okJedini nacin,ali opet ako ti tako seta pritisak u sred rada,ja stvarno nzm kako bi ulje moglo biti u pitanju.Nek neko da jos neke ideje,ovo je moja,ulje nije 101%,e sad ventil,pumpa,tamo nesto levo ili desno,ko ce ga znati,sat mozda ...Sve te lake i pristupacne stvari odradi prvo ,pre nego sto motor otvaras.
Procedura je za to malo vitlstavi njegovo I nabudzi grudobran
Brate kombajn ima ful prisak celi dan ne znam sto bi zakovao nisam suster vidim kako se ponasa kazaljka da glavi itdTako je i jedan ovde mislio da je crko sat....dok nije zakovao motor
Kako si zadovoljan sa 191, opsti utisci?