ZMAJ kombajni

Evo i od mene neka slicica :ppozdrav:
attachment.php
attachment.php
attachment.php

Moj zmaj konacno od sutra starta i sa novitetom za bezbedniju voznju unazad.Znam da ce nekog interesovati...
img2076.jpg
[/IMG]ovo je navigacija od 7 inca koja ima i podrsku za kameru,jedva sam pronasao ovu kombinaciju i kosta malo ispod 100.e.

- - - - - - - - - -

P.s.Primecuje li neko neku neobicnost na ovoj slici?

Ne malo vec sto je levo ona pokazuje desno,ustvari vidi se po desnom retrovizoru ako obratite paznju,ali to je ok tako i treba,i da nema one linije u boji koje inace i sluze kao orjentir bila bi potpuno neupotrebljiva jer bez njih se udaljenost nebi mogla predvideti ni priblizno.

Nije nista usporeno realno pokazuje,ja sam se plasio da ne bude mutna slika usled vibracija ali za ne poverovati nista se na slici ne primecuje.

zmaj.jpg

Evo jedna slika i mog Zmaja :D Polako se sezona privodi kraju, jos nesto malo usluzno da se uradi i to je to, prinos pa mogu slobodno reci dosta ispod ocekivanja.

Kvalitet dobar a prinosi losi.Neide jedno sa drugim ali eto tako je ovde.
Kod mene dosta los sklop .,slabo se izbokorila ,skoro nikako
Apache sejao 230 kg. a ,mozes ga kopati .Renesansa je bolja.

@ superbaca,popni se gore i opauci po onom frizideru da spadne pleva,nemoj da prokuva masina brezveze............:osmeh:

Sremac dobro si mi napomenuo.Šta bi ja brez tebe. :osmeh: Pred sezonu motor je dobio termostat.Mnogo,mnogo bolja slika sata temperature.

75 maksimala,konstantno.Čim dođe do 80 opajaš kutiju i vozi dalje.Ranije je išlo do i preko 90.Jako brzo meša vodu i ne može da funkcioniše bez termostata kako treba.

Sremac dobro si mi napomenuo.Šta bi ja brez tebe. :osmeh: Pred sezonu motor je dobio termostat.Mnogo,mnogo bolja slika sata temperature.

Ako ako.......svoji smo,moram da ti ukazem na nepravilnosti u radu jer mi jednostavno savest neda mira da precutim a da nedaj Boze prokuva motor pa kakav bi ja to sremac bio,sremac bio sremac osto 100%

Ma jebete kamere,ja sa njom danas u rikverc udarim coveku u prikolicu i savijem zadnju merdevinu,naravno ona bila iskljucena jer je koristim samo u transportu.

75 maksimala,konstantno.Čim dođe do 80 opajaš kutiju i vozi dalje.Ranije je išlo do i preko 90.Jako brzo meša vodu i ne može da funkcioniše bez termostata kako treba.
Колега Матићу, могао би и да уградиш сигнализацију критичне температуре и притиска уља. Мирније ћеш и возити и спавати, а о цени поправке мотора да не причамо. "Боље спречити него лечити" каже народна пословица. Код мене изгледа овако:
[video=youtube_share;0DXWjM6raFA]http://youtu.be/0DXWjM6raFA[/video]
Звучна и светлосна сигнализација критичне температуре и притиска уља је много боље решење него визуелно пратити манометари термометар, нарочито ако је усев полегао и друго што тражи повећану пажњу.

Nazad
Vrh