Druškan
Član
Taj rotacioni razbacivač slame je golo go#no... Video u radu, moze da razbaca jedino ako se kose samo vlatovi, tj. moze da odradi samo malu količinu slame/mase.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam napravio onaj razbacivac slame sto se kaci na traktor...vozikao sam se po njivama samo tako a efekat NIKAKAV!Ustvari ima efekta...tako sto predjeni jedan red samo pobacam jedan metar dalje pa onda ponovo taj navodno razbacan jos jednom prelazim...i na kraju se osvrtao dali me neko ne vidi i slatko se ismeje.Davao sam ga posle u oglase za 50.e a inace se kretali 80-100.i niko da pozove.
Zna li se cena tih razbacivaca ili bar kontakt broj da ih nazovem?!Ima u Padini vec seriska prozvodnja tih razbacivaca na kombajnima, sa dva rotora i umesto lanaca cvrste gume koje samaraju zetvene ostatke od psenice do kukuruza...
Jebes ti secke kad ih ukljucuju samo u psenici i soji, a u suncokret i kukuruzu vise kao dedina b...a
Kod nas rade i suncokret sa seckom, ali skidaju kontra noz, bar meni drugar koji radi skida za druge ne znam.Super ispadne.
Nekih 300e cinimi se, kontaktiraj @jbrtka mislim da i on pravi, a pusticu ti jos jedan droj na pp.Zna li se cena tih razbacivaca ili bar kontakt broj da ih nazovem?!
Bilo bi dobro da si kupio staklenu taloznu casicu. Tek onda bi video koliko ima prljavstine i mogao bi da kontrolises zaprljanost, a ne da je cistis napamet. Jedini problem je ako sipas crveni dizel, ili Lozak, pa te nezeza neko(od drzavnih organa), ma da i za to ima izgovor