Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moj ima secku i ta dva remena bas dobro nategnem i nema proklizavanja, bilo je kad je crkao lezaj na remenici spaneru.Samo sto kod vas je adapter bez roto secke,a kod mene roto secka dobija pogon bas od te duple remenice pa verovatno zbog toga proklizava.
Ide dosta lako,kad smo kupili adapter nismo imali pravac i radili smo samo sa jednim kajsem pa smo ove godine malo ispravili pravac i stavili 2 nova umesto onaj dupli jer nije ni sad pravac bas 100% al stegnuta su kako treba.Moj ima secku i ta dva remena bas dobro nategnem i nema proklizavanja, bilo je kad je crkao lezaj na remenici spaneru.
Mozda imas negde neki zastoj, skini ta 2 remena i manja dupla remenica mora da se pokrece rukom lako, a kad skines lanac za pogon secke ta remenica moze i prstom da se okrece jer tad pokreces samo otkidacke valjke koji idu dosta lako.
Ups,zaboravio sam! 84-to godište i broj je 804. I ja mislim da mora biti trocifren broj ali eto naišao sam na jedan koji je isto godište a ima četvorocifren broj... A kakva je situacija kod tebe?Nisi napisao koje je tvoj godiste jer ako je do 85-to, broj mora biti trocifren i to najverovatnije ispod 500 i nema nula ispred.
Nemora biti trocifren, recimo moj je 85god. i boj mu je 62. Sto znaci da i sinisin moze biti sa 4 cifre.Nisi napisao koje je tvoj godiste jer ako je do 85-to, broj mora biti trocifren i to najverovatnije ispod 500 i nema nula ispred.