Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mi.... tamo imamo lancanike i dupli lanac, tako da tamo ne proklizava a i da proklizava taj doticni remen salamotres radi istom brzinom znaci sestougaoni remen zateci 40godina iskustvaja mislim da je labav kais sto ide od odbojnog bitera do bubnja.proveri taj kais da ne proklizava.kad stanes onda ne ulazi masa i kais ne proklizava, kad teras ima opterecenje i proklizava ali ti ne vidis iz kombajna.
kako ti je korpa naštelovana,da nije mnogo zatvorenaMa ja sam samo provrsavo puteve za branje,tako da nisam ni napunio bunker.Desava mi se ,znaci kad krenem nekih 10-15 metara i onda pocinje kombajn da mi menja zvuk i padaju mi obrtaji bubnja,a pozadi kao da nista ne ispada i onda stanem u mestu 10- tak sekunda i onda pocnu sapurine sa slamotresa da ispadaju...i sve tako....
proveri remenje jer se gomila masa na bubnju a nekuda su mali obrtaji od proklizavanja remenjaMa ja sam samo provrsavo puteve za branje,tako da nisam ni napunio bunker.Desava mi se ,znaci kad krenem nekih 10-15 metara i onda pocinje kombajn da mi menja zvuk i padaju mi obrtaji bubnja,a pozadi kao da nista ne ispada i onda stanem u mestu 10- tak sekunda i onda pocnu sapurine sa slamotresa da ispadaju...i sve tako....
Vlado,covek ti je dao odgovor jos pre dva sata a ti i dalje ne verujes... .Remen slamotresa proklizava,cela vrsalica se puni i usporava sve.Zategni remen slamotresa a nije na odmet promenuti filtere goriva i proveriti dotok goriva.Mi.... tamo imamo lancanike i dupli lanac, tako da tamo ne proklizava a i da proklizava taj doticni remen salamotres radi istom brzinom znaci sestougaoni remen zateci 40godina iskustva
Nesto ga koci to je ocigleno,ali sta ..to cu morati sutra da vidim
Danger da su slucajno ispale kajle sa bitera verovatno bi on udaro u bocne limove pa bih cuo da je on u pitanju.