Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
a niko se ne zali da mu je uletelo u dob i malo naostrilo dob sine?kiraj je napisao(la):Prosle godine sam kupio od pokojnog Marijasa podizace koje je on sam pravio za navodno Zmaja.Problem je materijal koji je koristio te sam dosta njih polomio ,ali rade posao u polegnutom usevu.
Bobo je napisao(la):Decki, imam jedan problem...
Nigdje ne mogu pronaci ni nove ni polovne spirale za bunker za svog malog zmaja. naisao sam na jednom mjestu samo na spiralu od 142, al za 133 nema nigdje. Krajnje rjesenje je navarivanje komada lima na moje potrosene spirale, al ak negdje ima novih il dobrih polovnih, to bi bilo super.
Zvao sam po bosni i svercere i trgovine redom i nitko nema, kolega me upucuje u Rumu 3. i kaze da ce ici samnom, jer je tamo stalni i zna gdje se moze nabaviti, al i to je jedno od krajnjih rjesenja...
Ako itko zna da netko kojim slucajem ima ili mozda pravi ta cuda, da se ne moram sexat s navarivanjem, jer to nije dugotrajno rjesenje. Bilo bi pozeljno da nije daleko od granice bilo SRB ili BiH, svejedno je...
branko je napisao(la):Da se nadovežem na gornji post:
Svakog 3. u mesecu na vašar u Rumi dolazi proizvođač spirala, mislim da je iz Subotice.
Kukuruzi gotovi ili ne krunite sa njive?kiraj je napisao(la):Juce smo oprali Z 142,a danas sve ocistili skinuli heder na kolica ,digli ga na klocne .On je zavrsio za ovu godinu.
Potpisujem.Farmer II je napisao(la):samo lanci...teško jeste za montiranje, ali bolje i to nego da na otkupnom mestu deru kožu...i ja sam rešio da ih stavim za sledeću sezonu, samo neznam gde mogu da ih nabavim