Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Trebalo bi da je isti! Pre ce biti greska male privrede!Dobrinčan je napisao(la):Jel biter i dob na 143 treba da bude isti kao i na 142?? Kupio sam caklje i blinde i nikako mi se ne poklapaju rupe za srafove .
obican flah sa cetiri zakrivljene armature, kao neki cesalj, a stavlja se na biter umesto lopaticabanePA je napisao(la):Sta su to caklje za biter?
danger je napisao(la):zivis u svetu iluzija,nije tacno da suncokret se bolje radi kukuruznim i da heder za suncokret sece stabljiku na pola,ja imam posebno heder za suncokret i ako je vitlo dobro podeseno i ako letve nisu trosne upada samo glava u korito i 100% imas vise rasipa sa kukuruznim hederom,al posto ti imas samo kukuruzni heder normalno da je najbolje jer onaj nisi ni probao
danger je napisao(la):zivis u svetu iluzija,nije tacno da suncokret se bolje radi kukuruznim i da heder za suncokret sece stabljiku na pola,ja imam posebno heder za suncokret i ako je vitlo dobro podeseno i ako letve nisu trosne upada samo glava u korito i 100% imas vise rasipa sa kukuruznim hederom,al posto ti imas samo kukuruzni heder normalno da je najbolje jer onaj nisi ni probao