Montoja:
Zvao sam Teleoptik ali oni na zalost imaju samo ono sto su nekada proizvodili,a ovo je Iskra.Inace to je jedna mnogo kulturna firma sa jednim jako ljubaznim i korektnim direktorom i tu se sve sto je bilo nekada njihovo moze kupiti i cak remontorati a u vezi ZMAJA je.
Dragane:
Koliko si platio remont pumpe i gde si radio?
E sad,Sinisa:
Hoces reci da je i Sava Slovenacka,iako pise da je iz Slovenije ili sadasnja Iskra mozda???Dzaba ti linkovi koje ti postavljas.Kada nije bilo proletos nesto Frada kod nas u radnji ja pitam coveka koga znam godinama jer kod njega kupujem za Uniko.Pitam ga odakle je filter jer je kod nas slabo zasupljen.On mi kaze,brate ja ga dobijam iz Turske.Tu je moja prica zavrsena jer sam totalno osetljiv na tursku,kinesku,prc i slicnu robu.Jeste on izvorno iz Bosne ali bese nekad.E sad,posto nije bilo Frada ja pozovem rodjaka koji tamo radi,ipak je Aleksinac moj grad,i on mi kaze da je proizvodnja velika ali sve ide u izvoz.Mnogo se vozi za Istru.Pravila u firmi su stroga,niko nista ne iznosi i postuju se svi standardi.Naravno proslo je par dana i filteri su se pojavili u radnji.E sada naterao si me da ti dokazem da pricas na prazno.Evo jedan filter od IMT 533,star-onaj grubi,zbaci prvi.
[/URL]
Ovde se jasno vidi da je sva prljavstina sa spoljasnje strane papira a da je iznutra sve cisto.
[/URL]
I za kraj evo kako je filter papir zalepljen za metal i tu je jasno da tu nista nema sanse da prodje.
[/URL]
Filter je skinut proletos.A ako nekog intersuje mogu jos koji da isecem.
Ja se stvarno izvinjavam sto poruka delimicno van teme i nadam se da ce ostati na forumu kako i ostali clanovi nebi bili u nekoj zabludi.