Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tako sam i ja trazio jeftino a dobro pa nisam nasao,otisao 100km da vidim 142 u solidnom stanju kad ja tamo a ono 141 u katastrofalnom stanju ali pisalo je farbom ZMAJ 142.Pitam dedu sto ga prodavao sto me presao ,a on kaze da nije znao da je to 141 i da je to isto.
i to je malo,ljudi nemoj te se zavaravati da dobar kombajn nađete za male pare...to je moglo pre 5-6 god. tad su bili najpovoljniji kao i adapteri za kukuruzJa mislim da u Srbiji 142 sa oba adaptera ne moze da se nadje ispod 9000e a da je kombajn u normalnom radnom stanju ne pricam o krsevima.
E do jaja nema nikakve osovinice, jel se ona nalazi na osovini ili na onom deklu ili kako se vec zove??Treba da bude mala četvrtasta osovinica koja pogoni pinjon.
to je kratka sajlica,košta 200din.E do jaja nema nikakve osovinice, jel se ona nalazi na osovini ili na onom deklu ili kako se vec zove??
Nisam znao da postoji pakovanje od 180 kg
to je kratka sajlica,košta 200din.
nekad izdrži par dana a nekad i više sezona...