tuki789
Član
Tako je Danger, kupio sam kombajn ali ne rade kocnice pa bih prvo da probam da odzracim sistem pa ako ni tada ne rade onda mogu dalje da majstorisem...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
isto kao i kod traktora.....jedan druka u kabini pedalu...drugi odzracuje dole na radnim cilindrima...a ako ti ne uspe prbaci na mehanicko kao kod univerzalaKako da odzracim sistem za kocenje na kombajnu (ZMAJ 142 RM)??? Molim za neko uputstvo...
pa druze...opsirnije sta se sve podrazumeva kompletan remont...(samo delovi ili pocev od varenja do farbanja?)pozdrav drugari evo mene ponovo,jedva sam uspeo da se registrujem.imam jedno pitanje za sve koji imaju kombajnu 162,hocu da radim kompletan remont na mom da sve rasturim pa me interesuje ako je neko radio koliko ce to para da izadje.
a jos imas i srece.....ja sam odmha na pocetku seo na **greška... 2 lezaja za bubanj+2lezaja za biter 60.000 din al sam ga upecaopa druze...opsirnije sta se sve podrazumeva kompletan remont...(samo delovi ili pocev od varenja do farbanja?)
ja vec znam kako to ide....jedna 141ca,dve 142ke,jedna 125ca i sad ovaj JD 952izlazi ispod mojih ruku...Teško je unapred izračunati koliko će koštati remont kombajna.Tek kada se počne sa radom videće se ali spremite jednu lepu sumu novca,živaca i dosta radnog vremena.