Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ili da vežem balon sa helijumom na levu stranu da je olakša!zorancile je napisao(la):Treba da mu okačiš jedan teg sa desne strane, pa da se izjednači.
Ma tvoj kombajn nije pravljen u ZMAJU! Njega su marsovci doneli u Srbiju kao prototip, pa je zato tako dobar!danger je napisao(la):interesantno moj je 88god i nema taj problem sa hederom
Zbog hlađenja? Pa ima gore kod hladnjaka perforirani lim sasvim dovoljan za cirkulaciju vazduha.E teško onim kombajnima koji se na ovaj način hlade. Tu bi bilno poželjno skinuti hladnjak i očistiti ga iznutra.SAKULJAN-BUKUR je napisao(la):Ako mislis na desni poklopac to je zbog boljeg hladjenja motora ima vise vazduha i bolje se hladi
i moj je 88g i heder stoji ravno ništa nije dorađivanodanger je napisao(la):interesantno moj je 88god i nema taj problem sa hederom
ako mislis na moj kombajn taj poklopac je uvek bio zatvoren jer nema bas nikakve veze sa hladjenjem nego imao sam problema sa kaisem za kipovanje pa kad smo ga namestili verovatno smo zaboravili da ga spustimoljakse je napisao(la):Sve je OK,samo nije mi jasno vidim baš mnoge teraju 142 sa otvorenim vratama spolja.Čemu to služi?
MONTOYA je napisao(la):kod mene je donji deo komarnika na hladnjaku zatvoren pa mu otvaranje te bočne haube sigurno ne bi ništa značilo
i moj je 88g i heder stoji ravno ništa nije dorađivanodanger je napisao(la):interesantno moj je 88god i nema taj problem sa hederom
te serije su izgleda najbolje urađene