Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Smer menjas zupcanicimaVazi cim uhvatim vremena slikam i postavljam. Za prvu pomoc sam postavio remenice i ukrstio kais al je cesto proklizavao. A dal neko zma kako da napravim elevator na njemu.
Spoljna mera tockova 2.6 m.Na 2.45 moze da se naveze na pola tockovaKoliko je zmaj širok opće treba njega dovest s nečim...
Verovatno ako kupujes 221 ili k2 u nasem kraju trazices da bude blize zbog prevoza.Ako ti se neki i svidi posavetuj se tj obrati se slobodno kod mene ja sam ih doktorirao (mislim na vlasnike),nemoj da te zajebu.Pozdrav .Nov sam ovde na forumu ali pre registracije sam dosta pratio ovu sekciju vezanu za zmaj berace. Prateci vase postove ja sam odlucio da pazarim zmaj 221 sa bunkerom pre svega zbog povoljnine cene a i zbog tezine beraca.Jedan drugar ga vuce sa imt 540 ali po ravnici.Ovde kod mene u selu ima dosta njiva na stranu (brdovit teren) pa cu ga vuci sa rakovicom 65.Nadam se da je laksi od 222,223...Jel zna neko tezinu 221 beraca?
Kupio sam 221 a pre toga sam gledao 2k sa bunkerom koji j bio u losem stanju ,imao je zazora na skoro svakoj osovini i remenici.Ovaj sto sam pazario jedosta utegnitijji jer ima malo zazora na onoj velikoj remenic ilii zamajcu koja je povezana sa kucistem.Berac ima i ugradjen bunker.Ja planiram da posto berac ne dize kljunove da to odradim da dize kljunove preko hidraulike.Na ovom beracu su ram na kom stoji bunker zavarili za zam beraca,ja planiram tu da presecem ram (mesto spajanja rama bunkera sa ramom beraca) i odradim spoj preko sarki tako da se tu moze prelamati.Verovatno ako kupujes 221 ili k2 u nasem kraju trazices da bude blize zbog prevoza.Ako ti se neki i svidi posavetuj se tj obrati se slobodno kod mene ja sam ih doktorirao (mislim na vlasnike),nemoj da te zajebu.
Kupio sam 221 a pre toga sam gledao 2k sa bunkerom koji j bio u losem stanju ,imao je zazora na skoro svakoj osovini i remenici.Ovaj sto sam pazario jedosta utegnitijji jer ima malo zazora na onoj velikoj remenic ilii zamajcu koja je povezana sa kucistem.Berac ima i ugradjen bunker.Ja planiram da posto berac ne dize kljunove da to odradim da dize kljunove preko hidraulike.Na ovom beracu su ram na kom stoji bunker zavarili za zam beraca,ja planiram tu da presecem ram (mesto spajanja rama bunkera sa ramom beraca) i odradim spoj preko sarki tako da se tu moze prelamati.
Ja cu moj ipak da sirim nije lako sa rusa ustajati svaki casSlazem se,ali ako ostane uzan,jednostavno se mora voziti sporije.