Koja je realna cijena Z 214 / Z 214S?Prevelika cijena za 214.Uz to nije za brdoviti teren,bunker mu je visoko.Ako želiš zmaj onda 214S,kojem je bunker veći i niži..i ima original lančanike za brzi i sporiji kardan na
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koja je realna cijena Z 214 / Z 214S?Prevelika cijena za 214.Uz to nije za brdoviti teren,bunker mu je visoko.Ako želiš zmaj onda 214S,kojem je bunker veći i niži..i ima original lančanike za brzi i sporiji kardan na
214S,max.2000 eura,za 214 1500 eura.Naravno..da su u solidnom stanju.Koja je realna cijena Z 214 / Z 214S?
Samo fali rosa brale.Da li mozda neko zna ili je imao isti problem sta sve moze bit razlog da mi Zmaj 223 baci dosta komusine u bunker, znam da je jedan od razloga za to mali razmak izmedju okidackih ploca premda sam ih postavio po uputstvu 34mm na ulazu i 40 na izlazu ako bi ih jos rastavio drobilo bi male klipove jer je godina losa nema krupnog klipa
Vjetar sam pokusavao usmjeravat ali ne pomaze, da li imaju veze gumice na valjcima koje su malo na pocetku istrosene ali cudno mi sto onu ljusku od klipa odvoji ali je ubaci u bunker, bas ruzno za vidjet ima tu i poneka liska od stabarike i vrh stabarike
ma bas prljavo
Izgorela je i ljuštika pa se lomi.Probaj da raširiš uvlakačke rolje.Malo mi nelogicno da je to zbog guma na valjcima a i ne deluju mi istroseno .
Pritegao sam malo valjke na oprugama i ali nema nekog pomaka.
Da li oni plekici sto su zabodeni u valjke mogu bitno promenit stanje jer i njih fali?
Odvoji on ljusku od klipa ali ga ne izbaci van vec ga ubaci u kos i jos kojekakvog drugog smeca