SasaK
Član
kod nas vuku i 756 sa 539,ali ne duboko,da ustede ljudi,a sto ce da crkne ferdza za 2-3 godine nikom nista
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
zrine892 je napisao(la):e becarino pa kako to da imas volje orati sa tim malim fergusonom uz silnih velikih i malih traktora![]()
Dragan18 je napisao(la):ajmee bas je teska ta vasa zemlja... kod mene bi pevao sa tom snagom
Post je spojen: [time]1258565811[/time]_________________________________________________
to je taj lEmken opal 90?
KishRobert je napisao(la):kreso kojom brzinom ga teras?
mislim 1.brza,2.spora....
beli zec 3.?kreso je napisao(la):3 radna (spora) , a kad sam orao za pšenicu na nekih 20-25cm išao sam u 2 brzoj i u tabli porao 10ha za 15 sati
KishRobert je napisao(la):beli zec 3.?kreso je napisao(la):3 radna (spora) , a kad sam orao za pšenicu na nekih 20-25cm išao sam u 2 brzoj i u tabli porao 10ha za 15 sati
KishRobert je napisao(la):
cekaj malo,sedis u kabinu i levu rucicu gde gurnes?
neverujem da se menjaci razlikuju bas tako drasticno!
nije brža jedino ne zuji mjenjač toliko pa je malo ugodnije za uho jel , ali nismo mi tu da nama bude ugodno nego da se patimozrine892 je napisao(la):kreško si probao u prvoj direktnoj ? ja mislim da je prva direktna nesto brza od treče radne..