mirmag
Član
Lepo,lepo...ma .I mene zanima koliko te je kostao remont.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Molio bih objašnjenje za ovaj post, pošto nerazumem šta je autor hteo da kaže!zed je napisao(la):cini mi se da si mu okrenuo kuplung strage donndog naopako
mityoo je napisao(la):Molio bih objašnjenje za ovaj post, pošto nerazumem šta je autor hteo da kaže!zed je napisao(la):cini mi se da si mu okrenuo kuplung strage donndog naopako
mityoo je napisao(la):Ako je tako i nebude objašnjenja onda ima da radi metla! A član koji praktikuje ovakvo ponašanje ide pod prismotru!
Pazi kad si ti jedini nasao zamerkuzed je napisao(la):hteo sam da kazem da farove si stavio neke kineske
Post je spojen: [time]1268439801[/time]_________________________________________________
a mogao si matori i one gore u kabini da promenis ,mislim vec kad si toliko...... mikslim nebudi skrpe matori
kanalas robert je napisao(la):moze na oba traktora da stavis prednju vucu ako dobro znam onda ces dobiti 5245 i 6045 model kosta sigurno 1000 evra posto moras celi prednji most da zamenis