Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Optimista, imam utisak da 4. brzina nije baš za celodnevni rad. Možda za par krugova. Ja imam Rau 2.8.
Ides cetvrtom na 1500-1600 obrtaja, milina bude, nema buke, nema skakanja. Mozes tako raditi danima.
Mala potrosnja. Sve bude kako treba.![]()
Mozda je taj broj obrtaja na granici loseg po motor. Setvospremiranje je dosta tezak posao za traktor.
7011 ako je dobrom stanju to vuce jako lepo. Ja sam tako radio sa 6011 I Rau 2,8m, ali gume bile 14.9, kad sam stavio 16.9, trazio je trecu.
Jako zavisi od tipa zemljista i od podloge. Godinama sam radio sa istom kombinacijom i bivalo je da jako lako ide do situacije da je na knap. Ne vezano sada za Zetora.
Pre nekoliko postova kolega je pisao kako vuce sa rusom 820 80 opruga. Samo cu reci moj turcin 80 opruga necu ni da probavam, jer mislim da ne bi mogao ni da krene. A uverili smo se mi iz sela da je arma 854 nijansu jaca od rusa 820.
Hvala Vlado,verovatno cu ga uzeti 45.000 din.a jedna firma trazi 650e,da dodju kuci I namontiraju pun sa orbitrolom.
@grabik7011 ima posla sa RAU 2,5m u 3. Moguce u 4 brzini 2cm duboko.
@Optimista , sa onim metrom sto si izmjerio dubinu od 5-6cm i da vozis u 4 brzini ,i 29 S opruga sa 7011, i moj izmedju nogu garantujem da ima 30cm.