Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Meni ne radi pokazivač nivoa goriva, ali nisam pokušavao to da popravim. Novi plovak je 1 250 dinara kod Pala u Beogradu.
A i šta će ti.Ja radim bez toga i plovka x godinaMa narucicu plovak od Jusela iz Sapca, nego sta ako nije plovak. Cini mi se da je Pal prodavnica, koja kupuje delove od vecih veleprodaja i uvoznika Jusela i Krokusa. Nego meni ne radi ni obrtomer i merac sati. Tj, nekad proradi merac sati, ali brzinomer i obrtomer nikako. Cini mi se da moj Zetor boluje od svih standardnih zetor problema.
Razumem ja tebe.Ja govorim za traktor iz 1980 gde mi obrtomer nije potreban jer ga poznajem u dušu.Za gorivo imam metalnu šipku koja je izbaždarena i nikad nisam ostao bez goriva.A to za odnos auto-traktor(koji tehrani hlebom),tu si potpuno u pravu.Zorane, tako je i moj otac isto dok je rukovodio traktorom. E, polomili smo joystick za sirenu i migavce,... ma sta ce nam, pokidas dzek, zice prevezes, ubacis jeftin prekidac za sirenu negde, prekidac za migavce isto.Kad bi sad pisao sta se desilo sa prekidacem od sirene niko mi ne bi verovao. Onda i ovo isto, zaboravis se, nekad ti treba traktor hitno, ides uz brdo veliko, zaboravio si da proveris gorivo, ono povuce vazduh , em ne mozes da ga upalis vise,moras za naftu ..... a nikad se on nije vracao ili donosio. uvek je neko drugi. Meni je takvih stvari preko glave. Zasto bi traktor bio nesto nebitno, a recimo auta koja vozimo na njima sve uredno menjamo i originalno i novo... A realno moj traktor sad vredi duplo vise od mojih kola.
Ja uvek u mom traktoru imam balonce od 5 litara. Drzim ga ispod haube tj izmedju filtera za vazduh i hladnjaka u toj "rupi", i cesto mi i zatreba jer radim cesto na brdovitom terenu. Imam recimo i po 15ak litara, al kad se lepo nakrenem na desno, ostanem bez goriva i ugasi se traktor. Ili sipam ovu rezervu, ili se snadjem: ubacim u prvu, savijem volan, verglam bez kvacila da bi se traktor kretao u pravcu da se ispravi gorivo u rezervoaru i tako povucem gorivo![]()