mirmag
Član
Sta si ocekivao
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
AgrovojvodinaBP je napisao(la):dobar je ali preskup traktor za naše uslove...kod kineza je garancija 1 god.
neko je pitao za garanciju na kineze...konkretno za YTO traktore sa fiat motorima garancija je 1g. a to su najbolji kineski traktori....ne znam za Hrvatsku ali u Srbiji delova ima dovoljno ... kažem da je zetor dobar ali skup traktor za naše uslove ( za Srbiju ).Bećarina pusta je napisao(la):AgrovojvodinaBP je napisao(la):dobar je ali preskup traktor za naše uslove...kod kineza je garancija 1 god.
Uspoređivati Zetora sa traktorima kineske proizvodnje je smješno. Kažeš da kinez ima garanciju godinu dana, pa i Zetor isto ima garanciju od godinu dana (nisam siguran jel kod nas dvogodišnja garancija). No samo jedna od većih razlika između Zetora i Kineza je opskrba djelovima nakon isteka garancije ili recimo nakon 3,4,5 ili više godina od kupovine novog traktora. Kod nas ljudi koji su kupovali kineze sada muku muče sa djelovima jer ih nema, jer više nestižu u Hr... Slažem se da ima više fela kineskih traktora (neki su dobri neki nisu tako dobri, da nekažem loši), no sve u svemu ti traktori nisu Zetoru ni do koljena.
šandor je napisao(la):ima 64 ks. cena je 33500 €. sa dodacima: klima, sedište za suvozača, grammer sedište, podešavajuća poteznica i poklon radio sa cd-om.
ima još slike samo da imam malo više vremena. HVALA
e pa uz ovaj dobijaš još delova da možeš skoro jedan sastaviti uostalom to je drugov traktor ne moj svaka roba ima svog kupcamityoo je napisao(la):2200 Za super zetor? Puno! Kodnas na otpadu bio jedan koji je na otpad oteran a ne odnesen i trazili su za njega 600 eura!
2200e, fiksno.zeko je napisao(la):petarHR kolika je cena za taj traktor