Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nema nista da se steluje! Najverovatnije ti je procurio cilindar kod tocka pa podmazuje ferode! Menjaj cilindar i operi pakne vrucom vodom pod pritiskom! Eventualno moze da se desi da ti je otisao semering na sunki(bocni reduktor) pa da ti je menjacko ulje podmazalo pakne, u tom slucaju netreba menjati cilindar! Ako curi cilindar onda bi trebalo da primetis da ti se trosi kociono ulje iz posude!*~ JOHNY'89 ~* je napisao(la):u poslednje vreme sam primetio da kad na mom zetoru 5211 naglo ili postepeno kocim,vuce me na desnu stranu,a kad sam isprobao dali rade obe kocnice,razdvojio sam papucice,stisnem desnu i koci jako dobro,kad stisnem levu koci znantno slabije ali nemoze da se tocak blokira u mestu kao sto to moze desni tocak kad stisnem desnu papucicu?
sta je uzrok ovoga?dali se to podesava negde ili je kocioni cilindar u pitanju?
Drago mi je da sam pomogao, samo pazi na "Caps lock" jer se na forumu nepise velikim slovimaD.R.E.D je napisao(la):u PRAVU SI BIO JEDNA SE POLUGA ISKRIVILA ALI SE I OD VILE ODLOMILO PARČE PA SAD TREBA SVE DA POSKIDAM I DA ISPUSTIM ULJE DA BI NAŠAO KOMADIĆ I DA VIDIM ŠTA MOGU DALJE
Ovaj put oprosteno....D.R.E.D je napisao(la):upss I m sorry
mityoo je napisao(la):Nema nista da se steluje! Najverovatnije ti je procurio cilindar kod tocka pa podmazuje ferode! Menjaj cilindar i operi pakne vrucom vodom pod pritiskom! Eventualno moze da se desi da ti je otisao semering na sunki(bocni reduktor) pa da ti je menjacko ulje podmazalo pakne, u tom slucaju netreba menjati cilindar! Ako curi cilindar onda bi trebalo da primetis da ti se trosi kociono ulje iz posude!*~ JOHNY'89 ~* je napisao(la):u poslednje vreme sam primetio da kad na mom zetoru 5211 naglo ili postepeno kocim,vuce me na desnu stranu,a kad sam isprobao dali rade obe kocnice,razdvojio sam papucice,stisnem desnu i koci jako dobro,kad stisnem levu koci znantno slabije ali nemoze da se tocak blokira u mestu kao sto to moze desni tocak kad stisnem desnu papucicu?
sta je uzrok ovoga?dali se to podesava negde ili je kocioni cilindar u pitanju?