Svrha malča jeste upravo mnogo bolje čuvanje vlage i gušenje korova.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Probaj jednom to isto ali bez zaoravanja.pre 2 godine imao sam na jednoj njivi crni luk (4kj),i posle kada sam ga pokupio rasidio sam kupus (2kj)... dok je drugi deo bio prazan i pocela je trava da raste resio sam da prskam totalom ali na svu srecu dosla mi je u posetu jedna zastitarka i rekla da sa zitnom sejalicom posejem soju i oprskam dubinski.... Soja je 90% nikla i kada je narasla skoro do kolena otisao sam sa plugom i zaorao... Prosle godine sam imao kukuruz na toj parceli i verujte mi tacno se videlo kako kukuruz bolje napreduje na toj strani gde je bila soja... a posle kupusa sam razbacio stajnjak,cini mi se da je bolje zeleno djubrenje od stajnjaka...moje misljenje
I kako ce onda da poseje u to ? sa kojom sejalicom?Probaj jednom to isto ali bez zaoravanja.
Пробај па ћеш да видиш.
I kako ce onda da poseje u to ? sa kojom sejalicom?
Ja ostajem pri svom stavu da je potrebno plitko mesanje za zemljistem zbog bolje razgradnje, jedan deo bi se sigurno izgubio eolskom erozijom!
Ako ne zaoreš ne remetiš mikrofloru zemlje.Шта мислиш да би се добило незаоравањем?
ali je najbolje BEZ OBRADE! E tu je štos. Ne rešiv do daljnjeg.