Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vide se i tu tragovi, ne znam čemu to opterećivanje oko tragova kad će se raditi još jedna priprema i onda vodiš računa da objašiš te tragove i bude ravno ko pista, zemlja kad izmrzne u pepeo bude sunđerasta (zbog izdizanja od mrazeva) i normalno tone traktor više, čemu to guranje daskom kubika zemlje, dublje priprema samo da bi sakrio trag a ispod opet beton i bespotrebno isušivanje zemlje i narušavanje setvenog sloja (posteljice).Ti tragovi će se uvek videti (ko hoće da vidi) pa i kad se dupliraju točkovi samo što kod uduplavanja je to manje izraženo a i manje je sabijanje u tragovima i manja potrošnja.Što ne poništavate tragove iza ciklona,prskalice.@nesic kako uspes da ti se ne vide tragovi od tocka? Kad god sam radio sa ovom kombinaciom, tj sa takvom drljacom iza imt se uvek poznavali tragovi....promenio sve siljke, dosta se popravilo stanje ali i dalje se primete, ovde kod tebe ne....jos uske tockove imas :O
Lepio bi kembridz.Kembridž sa ravnjačima može.
Ne tone traktor na takvoj tezoj zemlji ,a ja sam inace na mojoj lakoj drljaci stavio duze siljke koji su iza tockova,to isto dosta pomogne.@nesic kako uspes da ti se ne vide tragovi od tocka? Kad god sam radio sa ovom kombinaciom, tj sa takvom drljacom iza imt se uvek poznavali tragovi....promenio sve siljke, dosta se popravilo stanje ali i dalje se primete, ovde kod tebe ne....jos uske tockove imas :O
U Mihaljevcima je sve tesko.I oranje i spremanjeSto laksa zemlja za oranje teze se spremi u prolece, vise tone traktor.
Pravo da ti kazem, ne znam. Dobri su klinovi, oštri. Danas sam radio prvu klasu gde je bas mekano oranje, ni tu se ne poznaju tragovi@nesic kako uspes da ti se ne vide tragovi od tocka? Kad god sam radio sa ovom kombinaciom, tj sa takvom drljacom iza imt se uvek poznavali tragovi....promenio sve siljke, dosta se popravilo stanje ali i dalje se primete, ovde kod tebe ne....jos uske tockove imas :O
Баћа јел има земље на продају? Треба мо једно кубик,два ,да наспем у дворишту...Ja sam krenuo danas.Ide lepo, suvo je kao barut a strašno neravno, namestio sam bubrege.