Zatvaranje zimske brazde

Hoće snaga al ne da vreme smrznuta zemlja još uvek,rus spreman spremač zakačen stoji kod kapije sve rže a komšije se pitaju šta će ovaj sad,naj veći fazon je što ne vide šta je zakačeno da znaju preduhitrili bi me u mojoj nameri bez obzira na mraz:haha:

Probao jedan danas,smrznuta je zemlja pa vadi buse i pucaju S opruge
Vidim da je na prognozi doslo do promene. Nema nista od kise,koja je najavljivana za 22 i 23, sad stoji za 27.02.
Tako da cu sacekati bar do subote.

Gde zurite toliko ljudi?KAo da radite 1000ha samo sa jednim traktorom pa vam je toliko zurba.Kad vec idete od sada da zatvarate brazde idite i sa sejalicom pa ste mirni do maja:osmeh::cool:

Moram zatvoriti oranje u rasadniku, verovatno u četvrtak. Ako bude išlo lepo sledi nastavak.

Nije u pitanju koliko ko hektara radi nego je u pitanju da se vlaga zatvori i izjednaci posto vidite i sami da nema padavina, pravi je momenat da se zatvara i necete pogresiti nista.

Meni se posao iza spremaca svidja.Tvrdo je i traktor uopste ne tone.Jako se lepo zatvara.I ja cu grabuljom za dva-tri dana krenuti.

Ma sta te briga sta ce da pricaju komsije, radis sta moze da ti donese boljitak. Kod mene se nije dobro pokazalo zatvaranje pre februara inace bih zatvarao odmah posle oranja.

A ureju bacati sada ili pre setve...

Послато са C1905 уз помоћ Тапатока

Nazad
Vrh