netreba prihvatati nove stvari i ideje,treba orati sa konjima i volovima to se unazad nekoliko hiljada godina pokazalo kao dobroA svakome na volju. Vašu praksu ne prihvaćam jer ima više loših elemenata a time i posljedica.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
netreba prihvatati nove stvari i ideje,treba orati sa konjima i volovima to se unazad nekoliko hiljada godina pokazalo kao dobroA svakome na volju. Vašu praksu ne prihvaćam jer ima više loših elemenata a time i posljedica.
nisam ja počeo ismevati,čini mi se da je to krenulo od vasMa da, pročitala sam i baš mi zato ništa nije jasno.Što se događa - imate li zimu bez kiše i snijega, toplina izvlači vlagu, nema dovoljno zimskih oborina ili o čemu se radi?
Zanimaju me razlozi,jer ovo što čitam meni se graniči sa bedastočom. Zatvoriti brazdu znači izravnati površinu,nakon ravnanja kiša sabija tlo, remeti se vodozračni režim tla kada je dugo sabito,onemogučjie razvoj i rad mikroorganizama......bla, bla, bla......-Mi to radimo za kasnosijajuće kulture kukuruz,kasno krumpir - ako se ukaže ptreba. A rekla sam koji uvjeti za to moraju biti zadovoljeni.
Zatvaranje zimske brazde raditi odmah nakon zimskog oranja - ja o tome pitam - ljetno je nešto drugo - zaista nema smisla.Zapravo može biti samo štetno.