Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Добро каже Нс10, ако нема кише, нема ни монилије. А наредних пет дана нема кише.
Perfection je po sastavu dimetoat, čini mi se.
A to se ne miješa sa signumom, piše ti na signumu sa čime se miješa.
Bolje uzmi neki drugi insekticid umjesto perfectiona a ovaj ostavi za smotavca, za april ili maj.
Perfection je po sastavu dimetoat, čini mi se.
A to se ne miješa sa signumom, piše ti na signumu sa čime se miješa.
Perfection se može mešati sa Signum-om, piše u upustvu Signum-a
Ja evo par zadnjih godina pršćem šljive samo jednom (što se tiče cvjetanja) kada opadnu skoro sve latice i pokazalo se dobro. Tada kombinujem fungicide+insekticid, prošle godine signum+actara+fobos ec. Ovaj fobos mislim da sam bez veze stavio, moglo se komotno bez njega.
Lakše je prskati 1 puta nego 2 puta, a i štediš pčele (i med).
Koliko god pisalo da nije otrovno sredstvo za pčele, mislim da dok god one lete po cvatu, unijeće te otrove u med.
Ogradjujem se, ja sam hobi vocar, tako da mi nisu bitne kolicine i prva klasa. Samo da je potpuno zrelo i slatko.
Izludit ce me ovaj u apoteci... Kaze da se mogu mijesati... Ipak prskat cu prvi put samo kubikom u cvatu... A kada opadne vecina onda insekticid... Mogu li ga mijesati sa signumom?Ne smijes da mijesas kupik plus i dimetogal, aktivne materije u njima nisu kompatibilne.
- - - - - - - - - -
Izludit ce me ovaj u apoteci... Kaze da se mogu mijesati... Ipak prskat cu prvi put samo kubikom u cvatu... A kada opadne vecina onda insekticid... Mogu li ga mijesati sa signumom?
Sent from my F3111 using Tapatalk