Proka Azanja
Član
E to nisam znao.Mislim da je oduvek IMR pravio motore.Jel to pise na bloku motora?I ako su razliciti mislim da nema razlike u kvalitetu,to je sve nekada bilo isto-kvalitetno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa i ja sam ih slabo sretao,malo ih ima zivih,popravljao sam par komada ali nikad nisam obracao paznju ciji je motor.Znam da je motor ko na IMT 533 + 1 klip i mislio sam da ih pravi IMR.Nije tad bilo tako,tad se tacno znalo ko sta radi.miroslavjovanovic78@gmail je napisao(la):neznam prijatelju stvarno,slabo sam se susretao sa zadrugar traktorima,tako da nisam ni zagledao nikad.jedino što mi je bilo logično je da su možda tako ugrađivali šta su imali,nije prvi put da to rade ni imr ni imt-u
blaz je napisao(la):hvala! kod nas u selu ih ima 5 komada i samo dva su masna i drljava,,ovaj moj je kod nas od 74. kupljen iz zadruge od kvarova nikad nista jedino smo 98.radili generalku i kocnice,a sad je poceo hidraulik malo za...avat!!