Zadrugar

blaz

Član
Učlanjen(a)
11 Mar 2010
Poruka
339
Lokacija
našice
danas rastavio svog Landina da zamjenim zadnji semering radilice kad ono nemam šta zamjenit,kuciste semeringa prazno.. :sta:
 

Tomo VS

Novajlija
Učlanjen(a)
30 Nov 2011
Poruka
3.098
Lokacija
vrbas
Za cega ce vam ti traktori?Pokojni ujak je bio kupio jednog takvog sa kabinom i tada sam ga vozio isli da oremo sa njime u ono vreme kada je napravljen verovatno je bilo nesto najbolje ali sada pa to je toliko zastarelo da jedino sa muzej ili tako ko hoce da se zanima restauracijom iz dosade!
 

meshtro

Član
Učlanjen(a)
28 Dec 2008
Poruka
284
Lokacija
Stara Pazova,Srem
Pa ja sam ga uzeo najviše za neki sitan transport ,a verovatno će dobiti vremenom roto-malčer i drobilicu za granje i to mu je to otprilike,brz je,mali potrosač i zgodan je za pogon mašina na kardan. Pa jbt za te novce nemožeš čestit motokultivator da kupis,a ovo je traktor u radnom stanju (samo malo gadan na oko :haha:).
 

meshtro

Član
Učlanjen(a)
28 Dec 2008
Poruka
284
Lokacija
Stara Pazova,Srem
Pa za motor nije nikakav problem pošto je isti kao na Landincu i IMT 555,lamela,korpa i paknovi kočnica se repariraju,hidraulika je jako prosta i sve može da se svasta kombinuje a za ostalo je ''parola snađi se''. Iako traktor je jako prost i dosta masivno napravljen tako da za uz neko normalno rukovanje nema tu sta puno da se pokvari.
 
Vrh