Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
nista od odgovoradejan 77 je napisao(la):zanimljivo,koja je cena za par prasica.
To što ti kažeš uopšte nije istina.Kod mene hrana stoji ispred njih,jedu koliko hoće a sve što je od drveta izgrckali su pa sam morao da obložim limom.jova82 je napisao(la):roberte ti si stariji i iskusniji pa bi trebao da znas ako je svinja sita nema potrebe da pojede obor nadam se da ste zadovoljni sa odgovorom
Da li mozda imas adresu ili ime tih ljudi sto drze te svinje? Ja sam skoro nabavio pet nazimica pa me interesuje da vidim ko jos ima zbog ukrstanja!Hvala unapredsarbanac je napisao(la):Ovakve svinje sam video kod jednog mlina u okolini Uba. Imaju beli cvet na glavi. Ogromne su. Cele godine su napolju hranjene otpadom iz mlina. Gazda nije znao o kojoj je rasi reč. Imaju ih pedeset godina. Ali pouzdano znam da landras i jorkšir može da se hrani isto tako napolju uz minimalnu dohranu žitom. Svinja od svih domaćih životinja najbolje može opstati bez pomoći čoveka. Dovoljno je šest nedelja da u potpunosti podivlja. Pa tako što se tiče kvaliteta mesa za preradu moze se dobiti od bilo koje rase ako se hrani u prirodnim uslovima.
mladja kg je napisao(la):danas prikazivali znanje na poklon i bio neki lik sa ovom rasom,kaze daje sve i svasta i ok su