Zabava, smešne slike, video i ostalo...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pitaju Cigu kakvu bi zenu on hteo da ima, a Ciga im odgovara:
. Paranormalnu.
. kako bre cigo paranormalnu?!?!??!!

Ciga:
. u bre - kako ne znas?!? da ima para i da je normalna.

- "Haso, danas sam ti spasio zenu od silovanja."
- "Hvala ti puno, a kako se to desilo?"
- "Uspeo sam da je nagovorim!"

Uđe domaćin u štalu kad tamo - krava crkla. Počne on da jauče - to je jedina krava koju je imao. Utom se pojavi vila i kaže:
* Nemoj tugovati. Ako me opališ pet puta, krava će oživeti.
Počne domaćin da kreše vilu, ali posle četvrtog puta otkaže mu srce i on padne mrtav pored krave. Nakon nekog vremena u štalu uđe stariji sin i tamo zatekne i oca i kravu mrtve. Počne da kuka i hvata se za glavu. Opet se pojavi vila i kaže:
* Nemoj tugovati. Ako me opališ 10 puta, oživeće ti i otac i krava.
Krene on da kreše vilu, ali posle osmog puta doživi srčani udar i padne mrtav.
Posle nekog vremena u štalu uđe mlađi sin i tamo zatekne stravičan prizor - otac, brat i krava leže mrtvi. Dok je kukao i jaukao, pojavi se vila i kaže:
* Ako me opališ 25 puta, oživeće i otac i brat.
Krene on da kreše vilu - 25, 26, 27. put i - vila doživi srčani udar i umre.
Na to će sin:
* I krava je crkla a da nećeš ti!

:haha: :haha:
Post je spojen: [time]1258221377[/time]
- "Nemoj da nas sramotiš, kupi i ti tramvaj!"

14tvxcj.jpg

zalila se ciganka doktoru: moj mika nece da me jebe doktore, dobro, ajde da te pregledam-kaze doktor, posle pregleda kaze, mnogo ti je siroka vagina i sigurno ne uziva, nego da dodjete zajedno i sa njim da popricam. ode ciganka kuci, stavi ogledalo na pod i digne suknju da vidi kolika joj je **greška velika, u tom naidje mika i pita je sta radis, a ona ce evo igram, igraj igraj samo pazi da ne upadnes u sahtu, kaze mika.

Vadi lala krompir i pocne da prebira. Pita ga komsija,

Lalo jl krupan krompir?

Nato ce lala sav ozbilan

Pa ovi krupni jesu krupni ali ovi sitni i nisu bas nesto krupni.

Jedno od sela koje sam osvojio na travanu,ko igra spomenutu igru znace zasto sam postavio ovu sliku :) prvi vlasnik izgleda da je imao odlicnu ideju :D
20avxol.jpg

kombajner je napisao(la):
Jedno od sela koje sam osvojio na travanu,ko igra spomenutu igru znace zasto sam postavio ovu sliku :) prvi vlasnik izgleda da je imao odlicnu ideju :D
20avxol.jpg

Hahaha 14000 zasticenih resorce-a (24000 u slucaju da je Gal). Sada mu i ne znace mnogo. Doduse, ovako mu centar sela pomalo podseca na park :). Ja ne igram na domacim samo na .com serverima.

trazi sin od oca da mu kupi najsavremeniji telefon , ma da ima sva cuda svijeta
o na to ce ti matori "sine **greška ti materina sto se ne drogiras k'o sva normalna djeca"? :haha:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh