Karalic
Banned
![Sta :sta: :sta:](/styles/default/xenforo/smilies/poljoinfo/what.gif)
Post je spojen: [time]1257518439[/time]
_________________________________________________![Off topipc :off_topic: :off_topic:](/styles/default/xenforo/smilies/poljoinfo/offtopic.gif)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ili bolje protiv njih??slavonac je napisao(la):bolje je igrat rukomet s njima![]()
![]()
Pardon...Farmer II je napisao(la):Lekcija iz menadzmenta
Mika je zeleo da kre*ne devojku u svojoj kancelariji ali ona je imala decka. Jednog dana Mika je bio toliko isfrustriran da je otisao do nje i rekao:„ Dacu ti $1000 ako mi dopustis da te kre*nem” Ali je devojka odgovorila: „NEMA SANSE” Mika je rekao: „Biću brz, bacicu pare na pod, ti se sagni dole, ja ću zavrsiti dok ga ti pokupis, garantujem” Zamislila se na momenat i rekla da želi da se konsultuje sa svojim deckom. Tako je zvala decka i ispricala mu pricu. Njen decko je rekao: „ Pitaj ga za $2000 , pokupi novac veoma brzo, on čak neće stici ni da skine pantalone.”
Tako se ona slozila i prihvatila predlog. Pola sata je prošlo kako je decko cekao njen poziv. Konacno posle 45 minuta decko je pozvao i pitao: „Šta se desilo? ” J**i ga, KORISTIO JE SITAN NOVAC
Zaključak: Uvek razmotrite poslovnu ponudu u potpunosti, pre nego sto pristanete na nju i zaje*ete se!![]()
Mnogo su mrsave i mlade... Moze od ovoga nekoga da zaboli glavazlatko je napisao(la):sta kazete za ovaj tim snova
jel sastavljamo tim
ivanhoe je napisao(la):pred samo venčanje pogine mladi par, i odu u raj. I posle nekog vremena u raju zamole oni SV. Petra da se venčaju tu, jer se mnogo vole, a smrt ih prekinula.
Prolaze godine, i konačno ih pozva Sv.Petar da se venčaju. Lepo slavlje bilo u raju. Lepa svadba.
Prođe par godina u sreći, ali, avaj. Hoće razvod. I odoše kod Sv.Petra sa tom molbom, kad on ih dočeka rečima:
''Pa jeste vi normalni?? Koliko mi je vremena bilo potrebno da nadjem popa u raju, a sad i advokata da tražim??''