Zabava, smešne slike, video i ostalo...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Razlika između muškog i ženskog prijateljstva

Prijateljstvo među ženama:
Jednu noć supruga nije došla kući i suprug ju je upitao gdje je spavala,
a ona mu odgovori da je spavala kod jedne svoje prijateljice.
Suprug je nazvao deset njezinih najboljih prijateljica
ali nijedna od njih to nije potvrdila....

Prijateljstvo među muškarcima:
Jednu noć suprug nije došao kući i supruga ga je upitala gdje je spavao
a on joj odgovori da je spavao kod jednog prijatelja.
Supruga je nazvala deset njegovih najboljih prijatelja,
8-orica su potvrdila da je spavao kod njih, a 2 da je još uvijek tamo.

Došao Muja iz Nemačke kući i doneo mobilni telefon(tada ih još ovde nije bilo). Posle večere ode u kupatilo i nazove Fatu iz kupatila na fixni:"Ajde dođi ovde da mi istljaš leđa", a Fata podigla slušalicu i odgovara:"Ma ne mogu sad, došao mi ovaj moj konj iz nemačke" :haha:

imamo super zabavu na kojoj nam moze pozavideti dosta foruma :cool:

Nekoliko žena doputovalo na odmor i ulazi u hotel na čijim vratima piše "Samo za žene". Na recepciji je simpatičan momak koji im objašnjava:
• Hotel ima pet spratova. Idite sprat po sprat naviše i izaberite onaj koji vam odgovara i sobe na njemu. Ali samo da znate - kad pređete na viši sprat, ne možete dobiti sobe na nižim spratovima.
Krenu žene uz stepenice i na prvom spratu stoji natpis: "Ovde će vas usluživati muškarci sa kratkim i tankim". Ha, kažu one i krenu dalje. Na drugom spratu natpis: "Ovde će vas usluživati muškarci sa kratkim i debelim". Zaključe one da stvari idu na bolje, pa krenu dalje. Na trećem spratu natpis: "Ovde će vas usluživati muškarci sa dugim i tankim". Još bolje, ali krenu one ipak na četvrti sprat, gde naiđu na natpis: "Ovde će vas usluživati muškarci sa dugim i debelim".
Tu se žene oduševe i počnu da pogađaju kakva ih lepota čeka na poslednjem spratu. Popnu se tamo i naiđu na natpis: "Na ovom spratu uopšte nema muškaraca. On je podignut samo kao dokaz da je ženu nemoguće zadovoljiti".

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rfbiR8rAYRY[/youtube]
Edited by N.A. ubaceni YT tagovi

Lekcija iz menadzmenta
Mika je zeleo da kre*ne devojku u svojoj kancelariji ali ona je imala decka. Jednog dana Mika je bio toliko isfrustriran da je otisao do nje i rekao:„ Dacu ti $1000 ako mi dopustis da te kre*nem” Ali je devojka odgovorila: „NEMA SANSE” Mika je rekao: „Biću brz, bacicu pare na pod, ti se sagni dole, ja ću zavrsiti dok ga ti pokupis, garantujem” Zamislila se na momenat i rekla da želi da se konsultuje sa svojim deckom. Tako je zvala decka i ispricala mu pricu. Njen decko je rekao: „ Pitaj ga za $2000 , pokupi novac veoma brzo, on čak neće stici ni da skine pantalone.”
Tako se ona slozila i prihvatila predlog. Pola sata je prošlo kako je decko cekao njen poziv. Konacno posle 45 minuta decko je pozvao i pitao: „Šta se desilo? ” J**i ga, KORISTIO JE SITAN NOVAC

Zaključak: Uvek razmotrite poslovnu ponudu u potpunosti, pre nego sto pristanete na nju i zaje*ete se! :haha:

Ogledalo.jpg

Kloki, oVaJ ogledalo-kamion pogodan je da ga noću prate potencijalne samoubice sa uključenim dugim svetlima (pun je pogodak ako vozač, potencijalni samoubica, tog trenutka koristi mobilni telefon)!!! :haha:

fooo06.jpg

Farmer II je napisao(la):
Lekcija iz menadzmenta
Mika je zeleo da kre*ne devojku u svojoj kancelariji ali ona je imala decka. Jednog dana Mika je bio toliko isfrustriran da je otisao do nje i rekao:„ Dacu ti $1000 ako mi dopustis da te kre*nem” Ali je devojka odgovorila: „NEMA SANSE” Mika je rekao: „Biću brz, bacicu pare na pod, ti se sagni dole, ja ću zavrsiti dok ga ti pokupis, garantujem” Zamislila se na momenat i rekla da želi da se konsultuje sa svojim deckom. Tako je zvala decka i ispricala mu pricu. Njen decko je rekao: „ Pitaj ga za $2000 , pokupi novac veoma brzo, on čak neće stici ni da skine pantalone.”
Tako se ona slozila i prihvatila predlog. Pola sata je prošlo kako je decko cekao njen poziv. Konacno posle 45 minuta decko je pozvao i pitao: „Šta se desilo? ” J**i ga, KORISTIO JE SITAN NOVAC

Zaključak: Uvek razmotrite poslovnu ponudu u potpunosti, pre nego sto pristanete na nju i zaje*ete se! :haha:
Pardon...
Gde moze da se usitni 2000 EUR
Post je spojen: [time]1257766281[/time]

jel sastavljamo tim
Mnogo su mrsave i mlade... Moze od ovoga nekoga da zaboli glava
Post je spojen: [time]1257766605[/time]

RAZVEDE se od KRMKA, i konzumira samo PILETINU!

Post je spojen: [time]1257766660[/time]

pred samo venčanje pogine mladi par, i odu u raj. I posle nekog vremena u raju zamole oni SV. Petra da se venčaju tu, jer se mnogo vole, a smrt ih prekinula.

Prolaze godine, i konačno ih pozva Sv.Petar da se venčaju. Lepo slavlje bilo u raju. Lepa svadba.

Prođe par godina u sreći, ali, avaj. Hoće razvod. I odoše kod Sv.Petra sa tom molbom, kad on ih dočeka rečima:

''Pa jeste vi normalni?? Koliko mi je vremena bilo potrebno da nadjem popa u raju, a sad i advokata da tražim??''

ivanhoe je napisao(la):
pred samo venčanje pogine mladi par, i odu u raj. I posle nekog vremena u raju zamole oni SV. Petra da se venčaju tu, jer se mnogo vole, a smrt ih prekinula.

Prolaze godine, i konačno ih pozva Sv.Petar da se venčaju. Lepo slavlje bilo u raju. Lepa svadba.

Prođe par godina u sreći, ali, avaj. Hoće razvod. I odoše kod Sv.Petra sa tom molbom, kad on ih dočeka rečima:

''Pa jeste vi normalni?? Koliko mi je vremena bilo potrebno da nadjem popa u raju, a sad i advokata da tražim??''
:haha: :haha: :haha:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh