Zabava, smešne slike, video i ostalo...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja bi takve budale malo u crnu reku da ih tamo malo izmlate pa da smire hormone! ::lose:: ::lose::

stoka , za dve glave višlja od jadne zene i on sad kao glumi nekog frajera , al bi ja to vaspitao na brzinu ... :nono:

jesam ucenik i ne volim profesore,ali ovo ipak nema smisla,jako je losa omladina moj komsija 6 osnovne PAO ima 4-5keceva nema sanse ni da izadje na popravni,ali su ga njegovi pustili... :udri: :udri: :udri:
_________________________________________________Post je spojen: [time]1245619363[/time]_________________________________________________
da je profesora ispizdio pa ajde nek se rvaju al on malu zenu i to par puta je udario ::jako_besan:: ::jako_besan:: ::samo bes:: ::samo bes:: ::samo bes:: ::samo bes:: ::samo bes::

odma bi ga trebalo zatvoriti u neku "adekvatnu" ustanovu ,dok nije napravijo nesto gore , od njega leba neće biti :nono:

ma crna reka i batine su spas za mnoge (na zalost)
pa da mi je mama profesorica a tako neka mrcina je udari caskom bi se on prepolovio,ne bi mnogo ostalo od njega :nono: :nono: :udri: :udri: :udri: :udri:

ma uopšte nije bitno kolika je žena nek je i duplo veća od njega,to je sramota.
kada sam išao u školu nisam smeo da ustanem sa klupe a kamoli da ovako nešto radim.
krivi su roditelji koji podržavaju decu i često i oni napadaju nastavnike a kućnog vaspitanja nema.
pa meni bi stari ruke prebio da sam ovako nešto radio.

ja ih udaram ali po g***** ::namigivanje::
ma ne razumem ga aj da joj je istrgao dnevnik pa procitao,ali zensko udarati u lice vise puta ::lose:: ::lose:: ako ga bar u pandurskoj stanici ne izgaze ::lose:: ::lose:: :udri: :udri:
_________________________________________________Post je spojen: [time]1245620337[/time]_________________________________________________
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=iJCkpZkpPR0[/youtube]
al je ova dobra i tesio bih je i skinuo sve od reda :cool: :D

E ovako treba kazniti bezobrazne i one koji neznaju da se ponasaju kako treba:
dc6735118f22894c8b8cb762fd629617.gif

Sto odmah napadate decka, zato sto je hteo da vidi svoje ocene.Njega je profesorica prva udarila a ne on nju.Jeste da je preterao ali i profesorica je preterala isto_Oboje treba da budu kaznjeni.Mene je u osnovnoj jedna profesorica posto su je drugi iznervirali izvukla za uvo samo zato sto sam se okrenuo na casu.Inace sam bio odlican dak i u osnovnoj i u srednjoj.Dobro da je ne srecem ali kad bi je i sreo mislim da bi malo falilo da joj ne lupim samarcinu.
Profesori treba da budu primer ucenicima, u srednjoj nisam imao nikakvih problema sa profesorima zato sto su bili obrazovaniji ljudi.

PS.Sta ova "zenska" zamislja da se gola seta po ulicama i da pisa po trotoarima.Ja bi isto uradio, sto je taj deda uradio.

pa vidis da je neki retard cim je mogao vise puta,a i bio je naporan
2profesor nije duzan da mu pokaze dnevnik i sam znas kad jedan vidi hoce ceo razred... ::lose::
3 i eto pricali su,okretao si se i ko je kriv?? :sta:
ja sam bio u osn odlican sad sam vr doba,NIKAD problematican ali uvek nemiran i sam znam koliko sam puta bio bombardovan od strane uciteljice/nastavnika redama,hemijskama i penkalima,pa sta mi fali??

mityoo je napisao(la):
E ovako treba kazniti bezobrazne i one koji neznaju da se ponasaju kako treba:
dc6735118f22894c8b8cb762fd629617.gif

koji je cica kralj.... :) a pogle ti nje boli nju zadigla dopichnjak i pisa... a pogle sise sto je izbacila ... kao sarulja :)

Ako profesor hoce da ima neko postovanje kod ucenika on isto mora da postuje ucenike.Kad vide ucenici da ih profesor ne postuje onda ni oni njega ne postuju.Mislim da svako fizicko kaznjavnje od strane profesora/nastavnika nije u redu a vidim da se ti i dalje koristi.Prosla su vremena kad su se u skoli delile batine, samo sto mislim da neki profesori toga nisu svesni.

Eto vidis moj slucaj, mene to sto se desilo pre 10 godina jos nervira.Ta "profesorica" bolje da mi se ne pojavljuje na oci jer ce proci kao ova na sminku.A te gluposti da zene treba tuci samo cvetom ostavite drugom.Zene su kao mala deca i nemaju osecaj odgovornosti pa zato i razne "gluposti" prave.

ni ja nisam voleo moju uciteljicu jer je forsirala njenu kumu i jos 2 djaka sa cijima je dobra a nas ostale ko....
sama je sebi grizla **greška kad sam dobija 5 i bio bolji od tih njenih mezimcica,ali ni ne pomisljam da im ista uradim jer necu da se spustam nisko i sebe brukam :nono: :nono:
profesorica "informatike" koja nema pojma informatiku i ja joj drzim cas u kabinetu,a teoriju sa nekih papircina cita i milion puta sam nabijao pritisak ali nisam hteo nista da radim da sebe brukam...
2urtefb.jpg

Pa jeste trpis da te ne izbace iz skole, ali to nije u redu od strane profesora.Ima svakakvih ljudi koji nisu za profesorsko zanimanje jer treba znati i raditi sa ljudima.Najverovatnije zbog toga dolazi i do ovakvih problema.

Malo mije zao sto fenix nije sa nama da on da neko stručno misljenje povodom ovog slučaja . :haha: Iz njegovog školovanja .
A te gluposti da zene treba tuci samo cvetom ostavite drugom
Rastislave Ja nisam rekao da ih treba TUĆI cvetom , nego da zensko nesmeš udarit NI cvetom . :cao:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh