Zabava, smešne slike, video i ostalo...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
možda je čovjek mislio da su to stative od gola pa da protrči kroz njih :haha: :haha: :haha: ::svaka cast::
_________________________________________________Post je spojen: [time]1243632254[/time]_________________________________________________
Borili se Crnogorci i Turci, i sad jedan od Crnogoraca
prepričava ishod bitke:
* "Mi ka sokolovi niz Cetinje, a Turci ka pizde za nama!"

Tukli se Crnogorac i Srbin. Pitali poslije Crnogorca kako je prošao.
* Ada, kako bi proša'? Razdvojila nas policija. Njega
odveli ka' pseto, vezanog, a mene ka' knjaza - na nosilima!

Razgovaraju dva strebera pa ce jedan od njih:za vikend imam praznu gajbu,matorci mi odlaze od kuce.A drugi ce na to:blago tebi bar mozes da ucis naglas.

Odg: Pecanje, kao odmor mozdanih vijuga

Ide gospodja dolmom i vidi pesaros sedi i pola cigle na glavi.Upita godpodja jel komsija sta ce ti pola cigle na glavi?Pa pecam zar nevidis-vidim ali sta ce ti cigla.Dodji da te povalim pa cu ti rece.Komsija pa nisam ja zenska sa svakim da lezem-onda necu da ti kazem.Podje gospodja dalje ali ljubopitljiva te se vrati ajde komsija reci mi?Rekaosam dodji da se povaljamo.Ma necu i krene-ali se opet vrati i veli pristajem ali mi reci.Povaljase se oni i veli gospodja -e sad mi reci?Vis onu pecaljku tamo od jutros nista a ovo pola cigle ti si vec treca riba. :haha: :haha: :pecanje: :riba: ::samo odmor:: ::sretan pecaros::

E pa to i ja volem iako nisam sremac, samo mi fruska gora daleko pa potrazim adekvatnu zamenu ::svaka cast::

:D svako svoje volEEEEEE :ppozdrav: :ppozdrav: a ja bas sve to VOLEEEEEM a i F.G. je 15-ak km od mene i idemo malo na vikendicu kod druga,imam njivu na fg ali je ne radimo....

ovo je majstor
2ngsknq.jpg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh