Zabava, smešne slike, video i ostalo.7 deo.

560050058_10239443070192810_2897256794325931819_n.jpg

Dobro to,ali mislim nije namesteno onda ,stvarno nemaju blage veze sa voznjom.Ja se divim tim instruktorima,ja ne bih izdrzao stres,pa ti vozaci u zivotu pre nisu seli za volanom jbt,to jedne sekunde vozi pravo,druge skrece na trotoar,trece sekunde gazi pesake lol....Zar nisu ih mogli roditelji uciti malo van grada,sporedni putevi ....

Ne znam koliko srpski jezik razlikuje te pojmove, ali u hrvatskom jeziku:
šogor - muž ženine sestre,
šurjak - ženim brat,
zet - kčerin muž,
svak - sestrin brat

No, u zadnje vrijeme se i kod nas često riječ šogor koristi i umjesto riječi šurjak i svak.

Baš googlam da vidim šta to znači i ko je šogor ?
Šogor može bit svašta ovisno kako se uzme. Npr. može biti "Mužev brat ili brat vaše žene.". Takođe može biti " Muž bratove ili sestrine žene".
dakle zet ili dever otprilike. (Mada sam očigledno da ima varijacija na temu? :))

U glavnom, nije vam rod, ali vam može napraviti problema gore nego da je pravi rod. Što vidimo iz priloženog. :)
Dakle prvo mi zapadnu za oči tih 10-20cm što mi deluje deluje smešno čak i za naši Srbijanci dole od Pirot. Možda prebole, ali ne i ovaj majstor ;)!

Kada pokazuje dokle u mu grane ulazile... To je nemoguće. Još kaže kako je zbog njih rasla kopriva! :)
A ljudi sve lepo zajedno sadili onomad pre 20 g.

Mene samo zanima šta je pošlo po zlu da se nakon 15 g ganjaju za 10 cm zemlje i 10 grana! :ROFLMAO:
Al šogor izgleda isterao svoje. Ali mislim da se ovaj naoštri jako i da je to tek početak priče.
Ako neko ima informacije o događajima koji su usledili, rado bih čuo?“

Nazad
Vrh