Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nema više ni S od Srba ,ni J od junaštva, kao narod smo postali potkupljiva amorfna masa.Ne znam zašto, ali ovaj video deluje tako zadovoljavajuće. Ne vezano za političko opredeljenje!
Mislim koj moj k. izigravaju ova trojica? Aj ova 2 nego onaj treći što se naložio da će da ga stigne u punoj opremi.![]()
Pritom lik trči sa nekih 75% snage maks. Jer ih sve vreme snima. Da je uključio na 100% ne bi snimao i naravno da ne bi realno to što ova "misli da može".![]()
Pritom ne znam šta je predohodilo ovom događaju, ali čisto sumnjam da su ga jurili zato što je uradio ne znam kakvo delo jer vidim da jure i biju svakog ko im se nađe na putu....
Al zato one na stadionu, crno kačketaše nikog policija ni da pipne. A pritom su išli i tukli narod po tribini jer im se nije svidela pesma.
Ej braćo Srbi! Dokle smo bre stigli. Da samo tako junački narod ko što pričamo da jesmo tu bi sišla grupa ljudi (svaka čast ovima što su pružili otpor al trebali su svi sposobni bre!) Da su ih premlatili ka majmune, skinuli gole i poslali direktno na stadion da ih vide ovi što su ih poslali!
Ništa od tog se nije desilo. Gledam snimke i deluje mi kao da su tih 20-30 likova zaveli red nad celim stadionom!
Alo bre braćo Srbi. Ovo je samo bilo opipavanje pulsa, a reakcija je bila da narod izgleda nema hrabrosti da se suprodstavi ovim sa crno-kačketašima čak i kad je u apsolutno dominatnom broju, a kamoli policiji!