Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zato kad udju u vodu lebde ki plovak zbog plastikeA ti misliš da je na ovoj sve prirodno?
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Pa to je novokomponovani hrvatski.Kako se drugacije zove igra šah? Rukopipajuće mozgodrkalo
Prije bi rekao minimaksov hrvatski (ako ga se jos neko sjeca) , nesto kao okolokucno pisalo , ovdje lokalno zovu rina, medjunozni mimohod itd.Pa to je novokomponovani hrvatski.
Mislim da je prije okolotrbusni hlacodrzac , jer pantalone su hlace.Okolotrbušni pantalodržač
Nešto si debelo pobrkao. Još nigdje kod nas u Slavoniji, a silom prilika odam svuda, nisam čuo da netko tako kaže za hlače, 'lače il čakšire.Kolko znam baš u slavoniji stariji kažu pantole ? U Posavskom dijelu
Jedino u zadnje vrijeme sto je doslo iz Srbije je kovanica "svaštanešto" , pojavila se na istoku i putuje kao kovid prema zapadu , semanticka glupost koja ne znaci nista , ali neki je ponavljaju kao papagaji kao postapalicu, kojoj su naucni radnici koji se bave jezikom objavili ratKolko znam baš u slavoniji stariji kažu pantole ? U Posavskom dijelu