Ех Пит, штета што није права тема за овакве диване, а и ти имаш проблем са концентацијом да можеш да прочиташ више од једног или два пасуса. Мислим, могу ја на неку глупост коју напишеш одговорим и у максимално две реченице, али сигуран сам да тај тон није примерен форуму.
Имаш манир да за потврду својих предубеђења и непознавање основних чињеница, као једини аргумент користиш ово што си сам поменуо - "пуне друштвене мреже", "СВЕТСКИ медији" и то ти је читав твој репертоар "доказа". Лупиш тако, ја покушам да продискутујем нешто са тобом, а ти се к'о qoorwa измигољиш са оправдањем да немаш воље да прочиташ "сваки прдеж кога испумпам у текстовима од пола странице".
- "Чекај бре Пит, де ми објасни како ово....?"
- "Немам воље и времена... ено друштвене мреже... светски медији...!"
Да не дужим - не бих ја нешто што ти овде напишеш по било којој теми, узимао здраво за готово - нешто ти критеријуми нису избаждарени.
Момо, брате мили, нешто ми ту воња чудно у твојим кометарима....
Мислим, на страну твоја забринутост о легалности - обзиром да до сада нико није уложио жалбу "Јутјубу", нити је "Јутјуб" нашао нешто што што крши њихова правила, онда је све ОК.
Него, мени ти изгледаш поприлично заплашен. Па од када је противзаконито да пунолетна особа комуницира са малолетном?
'Ај признај, људи смо: је си им'о случај као онај ".... И тако је то био друже судија, а не како каже њена мама!"
Момо....
Момо, гледај ме у очи!
Реци истину!