Zabava, smešne slike, video i ostalo.7 deo.

78d9bea7a04e1afb26ad7f498fb14582.jpg

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Волео бих да једном пробам овакав спуст.

Jbmti , koji je ovo adrenalin , jače i od sexa . Kocio sam rukama i nogama i kada je izleteo u gornjem delu staze ( sa snega ) mislio sam gotovo !
Inače , voleo BiH da probam ovu stazu ali sa motorom i u kontra smeru .

Лично тотално се охладио од било чега на два точка што има моторни погон. Аутоматик у солидном, чак шта више добром стању стоји годинама нико не вози.

Мој још дуже, пукла ми је сајла квачила и то је било некако у јесен а после тога је било најављено да ће требати да се региструје сваке године. Па, има око 10 година како није вожен.

Haha,kakva registracija,za od kuce do njive ne pada mi na pamet da se zaj.. sa registracijom.Motor ispravan bio ,jednostavno kupio bicikli i to je to,ne vozi mi se motor.

Automatika mi je otac kupio u sedmom razredu, polovnog. Nije ga preveo, ne zna ni on zašto. Evo sad stoji, gde god da ga ostavim smeta. Apenca sam ja kupio, preveo na moje ime, ali sad za apenca treba A kategorija i registracija. Zbog toga i on stoji, još više zauzima mesta i još više smeta. I sad (mislim već godinama) svugde bajsom...

Otkad za apenca treba A kategorija ?
Odavno, Ne znam tačno od kad, al ima 15 god. sigurno. Seli neki majstori tamo u nekom ministarstvu i odlučili da apenac ide preko 50 km/h i nekako zaključili da samim tim treba da se računa slično kao da voziš neku ne znam jamahu R1.

Naravno, znaju oni vrlo dobro koliko i kako i koliko taj čuveni apenac ide. Ali su istu znali koliko ih ima na našim putevima pa su hteli da iz ovog napaćenog naroda izmuzu-iscede još! Mislim ne voziš apenca jer imaš pare i tako si izabrao nego zato što ti je tako zapalo (ko meni npr :ROFLMAO: ).

Al eto, odlučili majkani da je to jako luda mašina te treba da polažeš kao ovi divljaci od kojih se uplašiš kad prolete pored tebe na putu!

Мислим да је све преко максималне брзине од 45 km/h и запремина преко 49 ccm. Стандардни аутоматик се уклапа у то и поједини апн. Мада ко још има да је било који томос у стандарду...
Исто тако је и у европској унији, све се региструје. Једино још америка и русија што имају разне олакшице па се омогућило да се вози свашта нешто.

U EU automatik i apenac ide na AM koju dobijas sa B(vozacka). Registruju se svake godine i idu na tehnicki pregled .apn ne ide na valjke(mehanicki mjenjac).
Za mopede 50 kubika isto vazi registracija i mogu da se voze na AM (B) a kada se skine blokada ne mogu se uopce voziti jer nisu tehnicki ispravni , policija moze da salje na izvanredan tehnicki (valjci) i gube tablice jer im nije tehnicki ispravan moped/skuter.

A kategorija 24 godine starosti i nema ogranicenja u kW.

Željno očekujemo kišu , po nekoj prognozi danas u popodnevnim satima se u nekim krajevima predvidja i olujno nevreme .
Navukose se oblaci , grmi , malo vetra ali ni kapi za sada .
Počelo i da se razvedrava a ja se setih ove fotografije .
2b25a84363f9dc62883817d09b61ee1b.jpg

Sent from my RMX2155 using Tapatalk

Грабик, није сваки апн 4 иста серија. Имаш фабрички са 5 брзина и тај овде иде на беле таблице. Како се региструје бт модел у европској унији?

Грабик, није сваки апн 4 иста серија. Имаш фабрички са 5 брзина и тај овде иде на беле таблице. Како се региструје бт модел у европској унији?

Aprilia 50RX ako nije pipana ide na vozacku AM/B koja prepisa svaki apenac ma koliko brzina imao .
Pretpostavljam da mislis na onog naslednika 14- tke , svi idu na iste tablice odnosno tehnicki svake godine, samo ove do 45km imas pravo da vozis sa AM/B a sto je motor jaci vise placas kao i kod auta osiguranje i takse.

Kod kupoprodaje na tehnickom ti prenose prometnu na tvoje ime i vlasnistvo, isto kao i aute.
Policija nema vise veze ni sa tablicama niti sa prometnim papirima , zakoni kao u EU.
Takodje motori u autima su potrosna roba i na tehnickom gleda samo jer taj tip motora brojevi motora ga ne zanimaju, samo broj sasije.

Nazad
Vrh