Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jbg,pazi kad meni više nije ni smešno....
E neka si mu reko, ja mu to stalno pričam on ne sluša, voli da se pati pa to ti je.
Gluplju reklamu u životu nisam video. Ako ti se ne radi poljoprivreda (u takvim uslovima), ti bre brate idi u neku firmu i radi. Imaš fiksnu platu, sve ti je potaman.
Ovo je sramotno,vise nego sramotno
Gluplju reklamu u životu nisam video. Ako ti se ne radi poljoprivreda (u takvim uslovima), ti bre brate idi u neku firmu i radi. Imaš fiksnu platu, sve ti je potaman.
nikakva tu ironija ne postojiNa kvadrat, i još bio na protestima, sramota.Ček samo dok mu kažem.
hahaha sreca pa ovo sto je snimljeno nece videti mnogo ljudi nego samo -"siroti" poljoprivrdnici-Reklama je simpaticna i kreativno osmisljena a to sto ti Lule nisu u trendu sa drustvenim mrezama je druga stvar. A ako ti vidis kao uzasno ne znaci da svako tako razmislja i vidi stvari na tvoj nacin.
ja sam prvi ovde na forumu napao onog iz stiga(jer sam ga procitao odmah)Lule šta ti je?
Ko ti mrda kavez,pa se ljutis?
Ovo je pomalo smesno,a onaj snimak je bio uvredljiv i seti ga se kad budes ponovo protestovao
ma sve okReklama ko reklama, nekom se sviđa neko kudi a problem je što to ljudi shvataju lično i kao podjebavanje a u stvari je realnost e sad što velika većina nas to ne može da priušti to je nešto drugo.Marko inače radi sa tim traktorom kod tog čoveka i zamolili su ga da to odglumi kako zna i ume i kako su mu rekli i zamislili (verovatno, mada nije ni on spašen) tako da ova reklama ustvari pokazuje koliko je taj bašak (turčin) napredovao u odnosu na zapadnjake i da sa istoka može da dođe nešto slično (bar ja to tako vidim) a situacija u poljoprivredi nema nikakve veze sa tim.Ko može kupiće ko nemože neće, svidi-nesvidi i kraj.
A što se tiče protesta to je moj lični stav i izbor, ako nešto nije u redu uvek ću se boriti i buniti protiv sistema koji nam radi o glavi a i protiv onih koji su stekli mutnim radnjama (preko tuđih leđa) ali se neću kriti iza tastature i podjebavati kao neki.
Inače lule ima i nastavak ove reklame.