Zabava, smešne slike, video i ostalo...6

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ko da si sliko kod mene za Vel. Gosp. u avliji , sve se uklapa . :haha: ( i vrsta piva , i "vroavački "opanci i kuruzi i bor i bandere i roštilj i koncetrat ,i "nevista" i sve...

E jesu ga zaku.cali
th_laugh5.gif

Ako se dobro sećam ovo je prilog u vezi sa nekom vodenicom
scratch-head03-idea-animated-animation-smiley-emoticon-000416-large.gif

Ček vodenica ima 7 kamenova,jedan kamen ima 4 litre,dakle 7x4 28 litara.E sad ako je jedna litra 7 dana,a ako ima 7 kamenova,a svaki kamen ima 4 litre onda ovih 28x7 i dobije se 196 dana pošto je jedna litra 7 dana.Dakle obična podela ko i koliko koristi vodenciu jer ima 29 vlasnika,nije baš toliko komplikovano koliko koriste stare mere i izraze pa deluju ko pijani.

Ali bilo bi zanimljivo vide ti ih kako dele,ka ne umeju ni da objasne na koji način dele :haha:

Poslednja izmena:
Znam vrlo dobro koje se pjesme svira kod vas na svadbama , jer od njih ne spavam subotom po ponoći (ne kažem da nevaljaju al ne spavamo ) , selo preko Save u Hr. (Davor) mi je vazdušno možda 1 km a kad vjetar nanese zvuk , znam i kako se koja snaša zove a kamoli pjesme ... :haha: . Najbolji su masni bećarci i kukunješce..

Ja sam bio na svadbi gde jeispala žešća tuča,pred kraj ušao čovek naručio "pred oltarom zaplakala ti si",al imao srca čovek krenuo sam na 10 mladinih :osmeh: Al ništa bez svadbe kao nekada pod šatorom,pa kad ulete kokčinari,al se tu razbijale glave :osmeh:

Znas kako sremci komentarisu svadbu?
Pa bila je lepa svadba,i mlada i torta,jedino je tuca kadnila neki su gosti vec otisli kuci...:))

- - - - - - - - - -

Ima jedan deo becarca mnogo dobar..
Nije nasa familija mala al su srali pa ih nismo zvali..:))

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh