Zabava, smešne slike, video i ostalo...6

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Imao jedan farmer farmu kokoši i samo jednog, već ostarjelog pijetla. Kupi on novog pijetla i pusti ga u kokošinjac. Naravno, najzanimljiviji je bio susret starog i novog pijetla. Priđe stari mladom i kaže:
- Eh, 'ajde da se dogovorimo, jest da si nov, al' evo, pola koka tebi, pola meni?
- Ma hajde stari, tvoje vrijeme je prošlo, sve koke su moje!
- Dobro, mlad si, uzmi sve, al' ostavi mi bar dvije koke, one najstarije...
- Ma čuješ što ti kažem stari - briši. Ne dam ti ni jednu jedinu!
- Dobro, daj da se dogovorimo... Evo, da se trkamo do onog plota, pa ako ti stigneš prvi, tebi sve koke, a ako ja stignem prvi, meni daš samo dvije najstarije.
- Hm, blesav si, nemaš šanse! Al 'ajde!
- E, al' da mi daš 5 metara fore, ipak star sam...
- Dobro, eto ti i tih 5 metara, opet nemaš šansi!
I krenuli oni trčati, stari pijetao prvi, a za njim ovaj novi... Gleda to sve farmer i iznenada uleti u kuću, zgrabi pušku i ubije onog mladog pijetla:
- Majku mu je"em, treći peder ove sedmice!!!!

n_zpsbzo1pph3.jpg

VRH vrhova!:haha:
Maaa, mi smo čabrirali sa ovakvima, ono malo pameti što je ostalo u nama, trošimo na sebe, use i u svoje kljuse

E da se docepati bga da malo zasmrdi...
[video]https://www.facebook.com/DesAgrisDuMateriels/videos/715115785251222/[/video]

Probaj da joj prodaš, možda i upali, mada ona nije ovo pričala za tebe, nego za sebe i svoje, i slobodno nosi za džaba ali za Ivanjicu, nije ona iz BGD ::lose::

Legendarni "Djuro iz Modrice" :osmeh:

Staro jeste, mozda vec i bilo ali nije na odmet.

Poslednja izmena:
Лежи човек на самрти, крај њега жена, брижно га држи за руку, а он ће: сећам се како сам добио отказ у фирми, а кредити за кућу и намештај остали неисплаћени, па је твој тата морао да их враћа... а ти си остала крај мене. Сећам се како сам кућу запалио, јер сам уморан од бриге заспао са цигаром... а ти си остала крај мене. Сећам се како сам изгубио на коцки онај мираз што си у брак унела... а ти си остала крај мене. Сећам се како сам ти једном, случајно те поткачивши левом руком изместио зглоб на вилици... а ти си остала крај мене. Ево и сада, овако болестан лежим, смрт ми се ближи, нема ми лека, а ти си крај мене... Знаш, мислим ја да си ти мени баксуз!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh