Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Super je njima sa Putinom i ja mu skidam kapu ,ali sta ce biti kad Putina jednom ne bude bilo pitam se ....
(izvinjavam se za off i stvarno nije za ovu temu......)
Добро ајде похапсићу багру,полако....хаха шалу на страну...
Онај ко мисли да је Русима лошије са Путином,него пре њега,поготово Руској држави,националим интересима тај је благо речено будала,ал будала...а има таквих овде на форуму.
Mnogo se ti ugledas na te alkose tako se meni cini, cugas li i ti? 3% milijarderi i milioneri ukljucujici i licno tvog voljenog koji su po raspadu rusije pokrali sta im je stiglo na dohvat ruke a ostatak lade muda i dalje u ladovini sa flasom vodke!
Са овим се апсулутно слажемUglavnom : isti su kao i mi , imaju iste kvalitete i iste mane , ovo drugo moramo hitno da mijenjamo i mi i oni .
Nešto mi poznat ovaj 558 Jel ti beše imaš ovakva kockasta krila ili mi se čini Ajde nam lepo priznaj koji si ti na snimku[video]https://www.facebook.com/DnevnaDozaZokija/videos/1668367056765192/?autoplay_reason=all_page_organic_allowed&video_co ntainer_type=0&app_id=2392950137[/video]