Zabava, smešne slike, video i ostalo...5

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma zna zena bre... To se odma proculo.. Vidite da je zena Podrignjuvala.. (neumem ni da napisem) :haha:

Au da se najezis,koje gorivo koriste ovi bolidi i oni gliseri sto razvijaju one neverovatne brzine ?? Jel avionski benzin onaj od 140 oktana ili koliko bese ??? Imamo mi takav dolazi za avione nase sto bacaju djubrivo i prskaju zapalili mi dva deci nedaj ti boze koju toplotu oslobadja i nemozes ga ugasiti i nikad ni da izgori to gori i gori i gori zlo a mogu da zamislim kako je ovima sto im se zapale vozila a oni jos unutra strasno.

Dragsteri koriste alkohol, ne benzin. Pri tome mislim na one najekstremnije verzije, oni izvlače i preko 5000KS iz V8 motora sa tim gorivom ali motor se generališe posle toga tj. gradi se iznova a u njemu praktično ništa nije serijsko svakako.

I ja ovo prvi put gledam i zato sam stavio,iako nije neka zabava.Mislim da je ovde pola poginulo.

Meni je na 2.40 najopasniji udar .Auto se rasklopi potpuno.

Poslednja izmena:
Ne nisi u pravu drugaciji je kerozin a drugaciji je avio benzin oslobadja neverovatnu temperaturu itd. ima nesto vise oktana nego obican benzin . Veliki avioni koriste kerozin a ovi mali koriste bas avio benzin ne kerozin to su dva razlicita goriva .

Au da se najezis,koje gorivo koriste ovi bolidi i oni gliseri sto razvijaju one neverovatne brzine ?? Jel avionski benzin onaj od 140 oktana ili koliko bese ??? Imamo mi takav dolazi za avione nase sto bacaju djubrivo i prskaju zapalili mi dva deci nedaj ti boze koju toplotu oslobadja i nemozes ga ugasiti i nikad ni da izgori to gori i gori i gori zlo a mogu da zamislim kako je ovima sto im se zapale vozila a oni jos unutra strasno.

Bigfutovi i neki ekstrmni sprinteri koriste metil alkohol odnosno metanol. U pitanju je smrtonosno otrovna supstanca i na može se kupiti u slobodnoj prodaji. Osim što je izuzetno otrovno dodatna opasnost se krije i u tome što ovo gorivo sagoreva "nevidljivim" plamenom.

420353101517431594346192.jpg

Kerozin je u prevodu petrolej.Ako ste bili na aerodromima mogli ste osetiti miris petroleje baš kao u lampama. To je frakcija pre benzina.Mlazni koriste petrolej a klipni normalno benzine.

[h=5]Ulazi kondukter u voz i vice:
-Karte na pregled
prilazi jednom klincu i kaze:
-Mali ,imas kartu
A klinac ce:
-ja sam Srbin
Konukter se kiselo nasmeje i opet:
-Mali, ok, ali jel imas ti kartu
A klinac:
-ali ja sam Srbin
Kondukter popizdi:
-ma zabole me sta si ima da letis bez karte!!!
i na prvoj sledecoj stanici izbaci klinca
stigne voz na glavnu stanicu, izadju svi putnici a kroz voz prolazi masinovodja.
Prilazi kondukteru i kaze mu:
-Brate, da nisi mi video klinca?
A kondukter se lupi po celu:
-Jao brate Srbo, izvini[/h]

Dolazi covek od nekih 50 god u crkvu da se krsti.Pop ga tokom obreda pita: "Odrices li se sotone"?
Ovaj cuti.
"Odrices li se sotone" ?
Ovaj opet nista.
"Odrices li se sotone" ?!?
"Ama pope,jel ti mene krstavas,ili razvodis"!!!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh