Ramo, Ramo, Obamo!
- - - - - - - - - -
Evo ga i jedan vic od mene:
U predvečerje došao Ciganin na groblje i šacuje koj će grob da opljačka kad od nekud idu fratar i opatica. On šta će - kud će i popne se brzo na drvo da ga ne opaze. Dolaze fratar i opatica i zaustavljaju se baš ispod tog drveta, ležu iza nekog spomenika i seksaju se. Nakon što su obavili radnju pita opatica:
- A šta ako sam zakačila?
- Pa rodićeš dete.
- Dobro, ali ko će da ga izdržava?
- Pa onaj odozgo! - Reče fratar.(valjda je planirao da ga smeste u crkveno sirotište)
Tada se oglasi Cigan sa drveta:
- Evo vam **greška! Ni onih mojih pet ne znam kako ču, samo mi fali još i taj vaš!
- - - - - - - - - -
Još jedan za Ciganina. Izvor je jedan slovački humoristički sajt, nadam se da sam verodostojno preveo.
Dolazi Ciganin na šalter biroa za zapošljavanje i obraća se službenici:
- Dobar dan! Ja, ovaaaj, tražim pos'o.
- Molim?
- Pa, tražim pos'o, mislim oču da radim.
- Ahaa! Vi biste da RADITE?
- Da, bre.
- Hmm, da vidimo... Evo, traži se direktor banke. Mislim da bi vaš profil odgovarao za to radno mesto.
- Jaj, sestro pa ti se sa mnom zajebavaš?!
- Šta 'oćeš, ti si prvi počeo!
- - - - - - - - - -
Sjede dva penzionera u parku i posmatraju mlade prolaznice.
Tek ce ti jedan od njih.
"Jel' se sjecas ti kako smo u mladosti jurili za ovim mladim djevojkama?"
A drugi ce."Ma sjecam se kako se ne bih sjecao........ a samo, zasto smo ono jurili za njima?"
Sede dva osamdesetogodišnjaka u parku isto tako i gledaju žene. Jedan od njih pita onog drugog:
- Jal, a jal se sećaš kad smo bili uvojsku pa kad su nam mećali onaj brom u 'ranu i u čaj da nam smanjidu želju za onim stvarima?
- Ta sećam se. otkud ti sad to?
- E, pa na mene je počelo da deluje!
- - - - - - - - - -
Ode deda od osamdeset godina u javnu kuću da se provede i na veliko čuđenje prostitutke imali su uspešan seks. Prostitutka nije mogla a da ne prokomentariše:
- Opa, svaka čast, dekice u vašim godinama... Ovo je za svaku pohvalu, nego, ako budete mogli još jednom daću vam u pola cene.
- Mogu, al moram da dremnem jedno petnaest minuta i za to vreme ti da me držiš za kitu al s obema rukama.
Dremne čiča i ponovo opali kurvu kao i prvi put, a ova ne može da sakrije oduševljenje:
- Bravo, dekice! Pa vi ste bolji od mnogih daleko mlađih mušterija, nego ako možete i po treći put ja ću Vam dati za badava.
- Može, ali treba opet da odremam nekih petnaestak minuta, a ti opet da me držiš za budžu al s obema rukama.
Opet čiča dremne i opet opali kurvu da su joj uši klamćale. Ona sva zadihana ne može da sakrije radoznalost.
- Ama, dekice, svaka vama čast! Vi ste za Ginisa, samo nije mi jasno nešto... Ajde ono da odmorite petnaest minuta i da malo i obspavate, to mogu da razumem, ali zašto moram da vas držim za onu stvar i to baš obema rukama?
- Eeeej, kad sam ja poslednji put bio u jednoj ovakvoj organizaciji udruženog rada, zdipili su mi buđelar.
- - - - - - - - - -
I tako je nastao Sunđer Bob!