Zabava, smešne slike, video i ostalo...5

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ledjima ga izdigo od zemlje ,nevidi se da ripne izbacuju zemlju.

http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=La3-N0eXv1Y&feature=endscreen

E ovo prevazilazi sve granice ili ima dobru tehniku ili je traktor toliko slab...??? :sta:

Nije snaga traktora u pitanju. Svaki traktor ima dovoljno snage da iščupa panja, a kamo li da pomeri jednog čoveka i to mršavog. U pitanju je oslanjanje o podlogu. Džabe i ne znam koliku snagu da ima ako ta snaga ne može da se prenese. Pitanje bi u stvari trebalo da glasi da li je taj čovečuljak baš toliko snažan da može da odigne zadnji trap trakrora od zemlje, ili je to traktorče baš toliko lako da može jedan čovečuljak leđima da ga odvoji od tla i zadrži toliko dugo njegove točkove van kontakta sa podlogom. Viđao sam da bracike izdižu prednji trap od fergusončeta, ali su BRACIKE i to kakve, a ne ovaj.

Poslednja izmena:
Ja mislim da se podmetnuo pod traktor pa ispravio kolena pa tako odigao zadnji kraj i jos je podloga peskovita i eto... A traktor deluje itekako lak pozadi...

Ja mislim da se podmetnuo pod traktor pa ispravio kolena pa tako odigao zadnji kraj i jos je podloga peskovita i eto... A traktor deluje itekako lak pozadi...

Kada malo bolje razmislim, ja bih pre rekao da traktor odiže sam sebe od zemlje čim upre u čoveka koji se podupro pod poteznicu. To mu dođe kao da su podmetnuli neku gredu ili štaflu pod visoko podignutu poteznicu.

Da samo pto su njegove noge greda i traktor se penje na noge i potiže .A pošto je noga ,jer ovde ako pukne jedna kost ode i druga u stotinki sekunde.

Da samo pto su njegove noge greda i traktor se penje na noge i potiže .A pošto je noga ,jer ovde ako pukne jedna kost ode i druga u stotinki sekunde.

Upravo iz tih razloga ja to ne bih radio i mislim da su oni budale što to rade. Dobije li traktor slučajno malo više trenja na točku ubiće jadnika ili ga unakaziti za ceo život.

Snimak koji je vec 10000x bio.
Voleo bih da mi neko rastumaci,sta je na tom snimku smesno kada je u ovoj temi?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh