Zabava, smešne slike, video i ostalo...5

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma to je za caj. Kod mene u selu uhvatili jednog da sadi marihuanu i na sudu on rekao: "Kada mi je sestric dao ovo, i kada sam skuvao caj, sve sam svoje zivotne probleme resio".

Bolest

IMG]http://i50.tinypic.com/2s7f9xx.jpg[/IMG]

- - - - - - - - - -

I
2s7f9xx.jpg

Neznam kako su osigurali devojčicu.Garantujem da bi moja reakcija što od sraha što nesvesno bila noga u glavu iz sve snage iz voleja .I eto nerešivog problema.Kako su znali da će se ovi muškarci povući u ćošak.Šta da je neki bio naoružan.????:sta:

РЕДОВАН СЕКС
Прво ме, ујутру, је*е лифт. Нормално, не ради. Онда ме је*е ауто, па морам превозом на посао (ту ме је*е неки алкос, окачио се да му дам 20 кинти за леба). Пошто, нормално, закасним, јер сам ишао превозом у старту ме на*узи шеф, пa ме онда до увече је*у његове ку*ве и полтрони. Кренем кући, свратим до продавнице и ту ме је*е картица ("не знам, господине, неће") па морам на банкомат по кеш. Онда ме је*у керови луталице (има неко градилиште у комшилуку, намножили се), па, опет лифт. Е, када уђем у кућу је*у ме сијалице, чесме, рачуни, комшије изнад и испод итд.
А недељом, недељом ме је*е само жена што сам "тај један слободан дан провео на пецању, а њу, нормално, запоставио".
Је*и га, шта ћу кад волим редован секс...

Da ste na mestu ovih u liftu, ne biste znali gde ste, kopali bi i rukama i nogama da otvorite vrata, sa sve vristanjem, kakvi voleji i belosvetske **greška :osmeh:. Strasna skrivena kamera.

Koja debilcina.:haha::haha: Evo jos jednog ali mnogo manje smesnog klipa, ustvari umalo zalosnog:

Poslednja izmena:
Ženski izlazak

Neku večer su me frendice pozvale na “ženski izlazak”.
Rekla sam mužu da ću doći doma do ponoći: “Obećajem”!
Pa, sati su prolazili, margarite su se nizale prebrzo.
Oko 3 sata, pomalo pripita, krenula sam doma.
Čim sam ušla u kuću, oglasila se ura “kukavica” u hodniku i
odkukala tri puta. Skužila sam da će mi se muž vjerojatno probuditi,
pa sam na brzinu ja odkukala preostalih devet puta.
Bila sam stvarno ponosna na sebe kako sam u trenu tako domišljato
reagirala (iako sam bila totalno u komi). Tako sam izbjegla moguću
svađu s mužem.
Sljedećeg jutra me pitao kad sam došla, a ja mrtva hladna odgovaram:
“U ponoć”
To ga nije uopće uzrujalo.
Uh, ovog puta sam se izvukla!
Tada je rekao: “Treba nam nova kukavica”.
Kad sam ga upitala zašto, odgovorio je: “Pa, sinoć je naša ura odkukala
tri puta, zatim je rekla: “Oh, sranje”, odkukala još četiri puta, pročistila
grlo,
odkukala još tri puta, zahihotala, odkukala još dva puta, zatim srušila
stolić za kavu i prdnula”!!!!!

Pričaju Fata, Amerikanka i Hrvatica o tome kako im muževi ništa ne pomažu oko kućanskih poslova.
I tako dođe Hrvatica kući i baci krpu mužu, kaže ne može ovako više, ili ćeš početi raditi ili ja odo. Prvi dan ništa ne vidi, drugi dan ništa, kad treći dan sve usisano, sudi oprani, vidi se napredak.
Dođe Amerikanka kući, baci metlu, kaže ili ćeš raditi ili ja odo, prvi dan ne vidi napredak, drugi dan takođe nema napretka, kad treći dan muž počeo raditi.
Dođe Fata kući, baci Muji krpu, prvi dan ništa ne vidi, drugi dan ništa ne vidi, treći dan malo otvorila oko.

Uhvate divljaci Srbina u džungli i ubace ga u kazan da skuvaju corbu od njega. Pitaju ga ima li posljednju želju.
- "Nemam ja nikakvih želja, samo me nešto zanima."
- "Šta?" - "Imate li vi DS, SPS, PUPS ovde?"
- "Nemamo!"
- "Imate li SNS, LDP, SRS?"
- "Nemamo!"
- "Imate li DSS, LSV, NS?"
- "Nemamo!"
- "Imate li nezaposlenost, akcize na gorivo, 250 poslanika, bezbroj ministarstava, agencija, 20% PDV?"
- "Nemamo!"
- "Imate li bar Tadića ili Nikolića? Čedu Jovanovića, Šešelja? Vellju Ilića, Ivicu
Dačića, Dinkića...?"
- "Nemamo!"............ - "Pa od čega ste podivljali, mater vam j..em!?"

A evo i jedne zanimljivosti iz sveta,snalazljivost
Испред Зоолошког врта у Бристолу постоји паркиралиште за сто педесет аутомобила и осам аутобуса. Двадесет пет година паркинг је наплаћивао један веома љубазан и пријатан човек. Возачима кола узимао је две и по фунте (око четири долара), док је такса за аутобусе износила седам и по фунти. Једног дана, после четврт века преданог рада, човек се једноставно није појавио на радном месту. Сви су се питали шта је с њим, јер до тада ниједан једини дан није изостао с посла. Управи Врта није преостало друго него да се обрати градским властима овог енглеског града. Замолили су их да им пошаљу новог радника. Из градске управе убрзо је стигло обавештење да назначено паркиралиште није у њиховој надлежности, већ је у поседу Зоо врта. Управа животињског раја била је, најблаже речено, затечена кад је схватила да човек који је наплаћивао паркинг никад није био на платном списку градске управе.
Љубазни човек, за кога се такође убрзо испоставило да је тотални незнанац и да ама баш нико не зна како се звао, очигледно је сам поставио машину и годинама уредно убирао новац од такси за паркирање. Ако се грубо израчуна да је дневно зарађивао око хиљаду двеста фунти и да је радио свих седам дана у недељи, за двадесет пет година прикупио је вртоглавих десетак милиона долара. Домишљати незнанац сад вероватно седи у некој вили на Карипским или ко зна којим другим рајским острвима и ужива у подвали која га је претворила у милионера.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh